Cine sunt primii semifinaliști care luptă pentru un loc în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4

Publicat: 10/04/2014, 17:34
Actualizat: 29/07/2014, 20:50

Primii 12 semifinaliști ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, vor încerca să convingă telespectatorii, spectatorii și juriul format din Mihai Petre, Andra și Andi Moisescu că merită un loc în MAREA FINALĂ a emisiunii de la ProTv.

Este pentru prima dată în istoria show-ului în care se va acorda și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro oferit celui mai surprinzător număr prezentat în semi-finală. Publicul va fi cel care va decide cine merită acest premiu.

Pentru aceasta, semifinaliștii se antrenează din greu: își repetă numărul până la patru ore zilnic, cum este cazul membrilor ansamblurilor Crișul și Cervona Kalena, contorsionista Alla și Adina Gherasim, dansatoarea la bară. În plus, unii au nevoie, pe lângă antrenament, de o dietă specială: este cazul „forțosului” Rodion Sucman, care mănâncă de opt ori pe zi.

Pe de altă parte, unii au fost mai puțin norocoși în ceea ce privește timpul de pregătire dinainte de show, precum micuțul chitarist Andrei Cerbu, care în urmă cu o săptămână și-a luxat degetul la baschet și a trebuit să fie pus în atelă. „Mi-a îngreunat repetițiile, dar după o săptămână mi-au dat-o jos”.

Riccardo Massida, artistul din trupa de circ Bellucci, vrea să își îndeplinească misiunea: „să distrez oamenii, să îi fac să râdă”. Los Hermanos Dinamita spun că cea mai importantă pentru ei este „aprecierea publicului, pentru că el te umple de energie”.

„Să nu ne reușească sincronizarea elementelor”, spun membrii trupei de acrobații Workout că este scenariul de care le este cel mai frică. Ioan Bugnar speră ca nu cumva să se dezechlibreze sau să cadă de pe monociclu din cauza emoțiilor, de care se tem și Paul Lungu, precum și dansatorii din trupa RWBrothers.

Tot vineri seară, Bruno Icobeț, câștigătorul celui de-al treilea sezon ROMÂNII AU TALENT, se întoarce pe scena show-ului difuzat de ProTv alături de prietenii săi patrupezi, Blue, Ozzy și J, cu un număr special.

Mentalistul Vlad Grigorescu și Muneer, „lumina” Loredanei din sezonul al treilea al emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, îi vor încânta și ei pe cei din fața micilor ecrane cu doua momente în stilul lor inconfundabil.

În prima semifinală live a show-ului, Smiley și Pavel Bartoș lansează single-ul „Cu fuioru”, melodie care va beneficia și de un videoclip. Filmările au avut loc într-un parc din Capitală, iar fuiorul a avut un loc de cinste în echipa magnifică formata din Smiley, Pavel Bartoș și cele trei ajutoare: Măciucă, Marinaru și Vlăduț.

Numai trei din cei doisprezece semifinaliști vor intra în marea finală a competiției talentelor. Publicul va avea, bineînțeles, primul cuvânt de spus: cei de acasa își vor vota preferații, iar primii doi din clasament vor merge direct în ultima etapă. Cel de-al treilea semifinalist va fi ales de către Andra, Mihai și Andi dintre ocupanții locurilor trei și patru. Lupta pentru marele titlu devine tot mai strânsă vineri, de la 20:30, în direct, în prima semfinală ROMÂNII AU TALENT, numai la ProTv.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?