Continuă ecourile unui mariaj de 8 luni: Miley Cyrus neagă acuzațiile de infidelitate, iar Madonna îi ia apărarea

Continuă ecourile unui mariaj de 8 luni: Miley Cyrus neagă acuzațiile de infidelitate, iar Madonna îi ia apărarea
Publicat: 23/08/2019, 13:03

Miley Cyrus a negat speculațiile privind faptul că i-a fost infidelă lui Liam Hemsworth într-un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, în care a vorbit și despre trecutul ei tulbure: „Poți spune că am făcut twerking (dans lasciv în poziție aplecată obținut prin ondularea exagerată a bazinului, n.r.), am fumat iarbă, am gura spurcată, dar nu sunt o mincinoasă”. În același mesaj, Cyrus a vorbit despre trecutul său tumultuos, subliniind însă faptul că „s-a maturizat”.

După publicarea acestui mesaj, cântăreața Madonna și actrițele Bella Thorne și Shailene Woodley s-au numărat printre vedetele care și-au manifestat sprijinul față de Miley. Madonna a vorbit despre aceasta ca despre „o femeie care a trăit”, care nu trebuie să se scuze pentru trecutul ei, potrivit contactmusic.net.

Miercuri, actorul australian Liam Hemsworth a cerut divorțul de Miley Cyrus, la aproape două săptămâni după ce cei doi au anunțat că se despart, după un mariaj care a durat opt luni. Liam Hemsworth a cerut divorțul, „din cauza unor diferențe ireconciliabile”, la o instanță din Los Angeles. Procesul de divorț ar trebui să fie unul simplu, pentru că cei doi nu au copii și au încheiat un contract prenupțial.

Pe 10 august, Miley Cyrus și Liam Hemsworth, care s-au căsătorit în decembrie 2018, au anunțat că se despart. Surse apropiate cuplului vorbeau despre infidelitate – respectiv Miley ar avea o iubită -, dar și despre „pasiunea” lui Hemsworth pentru alcool și se pare că, de fapt, separarea a avut loc în urmă cu mai multe luni.

Cyrus și Hemsworth au avut o relație din 2010, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru „The Last Song”, în 2009. S-au logodit în 2012 și s-au despărțit un un mai târziu și și-au reluat relația în 2016.

Cântăreața și actrița americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenți „Hannah Montana”, în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artiști care s-au lansat în producțiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea și-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, „Bangerz”, care include hituri precum „We Can’t Stop” și „Wrecking Ball”, care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultimii ani, Miley Cyrus s-a aflat în atenția presei internaționale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o țigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa „Wrecking Ball”. Totodată, dansul ei lasciv și simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internațională. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă „modă” în showbizul internațional în 2013 – twerking-ul.

Actorul australian Liam Hemsworth a debutat în televiziune, cu un rol în serialul „Neighbours”, dar a făcut destul de rapid tranziția spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele „Triunghiul”, „Numere fatale” și „Jocurile foamei/ The Hunger Games”. Liam Hemsworth a putut fi văzut și în filmul de acțiune „Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Andreea Bălan și-a aniversat ziua de nume la spital: ”Ce să zic, la mulți ani!”
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu