Credea că va fi o ieșire în familie liniștită, dar când și-a dus copilul la baie a făcut o descoperire șocantă: „Mi s-a făcut pielea de găină, eram șocată și aveam tot felul de emoții” – FOTO

Credea că va fi o ieșire în familie liniștită, dar când și-a dus copilul  la baie a făcut o descoperire șocantă: „Mi s-a făcut pielea de găină, eram șocată și aveam tot felul de emoții - FOTO
Publicat: 16/06/2019, 16:18
Dispoziivul a fost îndepărtat de către autorități și în prezent este analizat.

Stacey Shah, din Braintree, susține o campanie națională de îmbunătățire a condițiilor sanitare din băile publice și câd găește neregularități face poze.

„Am observat murdăria de pe chiuvetă așa că am făcut poze”, a declarat femeia. „La început nu mi-am dat seama ce este mai exact în neregulă, apoi am realizat că este o cameră ascunsă”, a continuat aceasta.

Dispozitivul, aflat în singura baie, care este unisex, a cafenelei, era legat de o țeavă și avea patru luminițe de tip LED.

Stacey povestește că mai întâi a acoperit camera cu un șervețel, apoi a scris ceea ce tocmai descoperise pe un bilet, întrucât ea este surdă: „Mi s-a făcut pielea de găină, eram șocată și aveam tot felul de emoții”.

În prezent, ancheta este în desfășurre iar personalul cafenelei a declarat că oferă tot sprijinul autorităților.

Foto: Facebook Stacey Shah