Cum arată primul playmate transsexual din istoria Playboy: „Este o adevărată salvare să poți să spui adevărul despre tine”

Cum arată primul playmate transsexual din istoria Playboy: „Este o adevărată salvare să poți să spui adevărul despre tine
Publicat: 22/10/2017, 09:52

Modelul de 26 de ani a mai pozat și înainte în revistă, însă acum este prima apariție care marchează debutul său ca playmate transsexual, primul din istoria Playboy.

Rau este un model de succes, imaginea campaniilor Balmain, apare în Vogue Italia și deschide show-urile de la săptămânile modei din întreaga lume. A apărut în Playboy în mai 2014, într-o ediție specială care celebra o viziune progresistă a publicației, referitoare la orientările sexuale. La scurt timp, franțuzoaica a semnat cu o agenție de modelling.

MURDERED THAT SET 📸TODAY IN L.A .

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

Rau nu s-a identificat ca transsexual pentru multă vreme, a spus pentru Playboy, mărturisind că îi era teamă că nu-și va găsi niciodată un partener sau ca va fi percepută ca „ciudată”. „Apoi m-am gândit: pur și simplu trebuie să fii cine ești cu adevărat”.

„Este o adevărată salvare personală să poți spune adevărul despre tine însăți, fie că este vorba despre genul ori sexualitatea ta. Oamenii care te resping nu merită efortul. Nu e despre efortul de a fi iubit de ceilalți, este despre a te iubi pe tine însuți”, a spus manechinul pentru Playboy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase