Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul ei șomer, care îi cheltuia banii în cazinouri și la prostituate

Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul ei șomer, care îi cheltuia banii în cazinouri și la prostituate
Publicat: 30/12/2014, 14:52

Femeia a decis să acționeze după ce a citit o discuție prin SMS între soțul ei și o prostituată de 21 de ani din Hong Kong, scrie tomonews.net. În mesaj, prostituata preciza că oferă servicii intime timp de două ore pentru suma de 100 de dolari singaporezi (80 de dolari americani).

Soția și-a susținut financiar soțul șomer timp de patru ani, în care acesta a început să bea și să cheltuie banii la jocurile de noroc.

Femeia a explicat într-o postare pe Facebook că a tolerat bătăile și abuzurile verbale ale soțului ei deoarece au împreună patru copii și a tot sperat că se va schimba. Bărbatul venea deseori băut acasă și o bătea. După ce a descoperit că omul a „investit” bani în prostituate, aceasta l-a mustrat: „Așa mă răsplătești? Îți mulțumesc foarte mult că m-ai făcut să văd cine ești cu adevărat”.

De asemenea, soția a inclus pe Facebook un mesaj pentru orice persoană căreia soțul ei îi datorează bani, promițând că îi va furniza adresa acestuia. Cum era de așteptat, femeia a decis să divorțeze de soțul ei și a primit susținerea comunității de pe Facebook.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase