DANSEZ PENTRU TINE, lider de audiență. Elena Ionescu si Freek au luat primul 10 din SEZONUL 14. GALERIE FOTO cu cele mai bune momente

Publicat: 26/10/2013, 15:08
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

Emisiunea DANSEZ PENTRU TINE difuzată aseară de ProTv a fost lider de audiență. Aproape 2,5 milioane de români au urmărit emisiunea, arată datele Kantar Media, informează postul de televiziune din Pache.

Salsa le-a purtat pașii către primul loc de pe podium Elenei Ionescu și partenerului sau, Freek, la DANSEZ PENTRU TINE. Cei doi au reușit performanța de a obține datorită acestui stil de dans prima notă de 10 dată în SEZONUL 14 și, mai mult decât atât, la finalul ediției au fost bucuroși să afle că munca lor a convins juriul că merită să fie nu doar pe podium, ci chiar pe primul loc.

Din păcate, echipa formată din Alexandra Popovici și Sorin Brotnei a părăsit competiția DANSEZ PENTRU TINE, iar săptămâna viitoare se vor înfrunta, în pasi de dans și nu pe terenul de fotbal de aceasta dată, Nana Falemi și Giani Kiriță.

A doua ediție a show-ului DANSEZ PENTRU TINE, share de 22,5% din cota de piață

Datele Kantar Media arată că ProTV a dominat topul audiențelor pe toate segmentele de public. Astfel, în intervalul orar 20:30 – 01:14, atunci când a fost difuzată cea de-a doua ediție a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 14, ProTV a înregistrat, în medie, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani 7,9 puncte de rating și 22,5% cotă de piață, în timp ce Antena 1, principalul competitor, s-a clasat pe locul al II-lea, având de aproape două ori mai puțin, respectiv 4,4 puncte de rating și 12,6 procente din cota de piață.

ProTV a fost lider de audiență și pe publicul din mediul urban, unde a obținut, în medie, 8,1 puncte de rating și 20,2% cotă de piață, de mai bine de două ori mai mult față de Antena 1, care avea doar 3,9 puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Minutul de aur al emisiunii s-a înregistrat la ora 21:18, iar în acel moment în fața micilor ecrane pe ProTV erau aproape 2.500.000 de telespectatori de la nivelul întregii țări.

Antonia a dansat pentru un caz umanitar

Spectacolul de aseară de la DANSEZ PENTRU TINE a fost unul desăvârșit. Reggaeton, salsa, Bollywood, folclor internațional, tango, cabaret, rock”n”roll, dans țigănesc și Vogue, nimic din toate acestea nu a lipsit pentru ca telespectatorii să trăiască alături de concurenți sentimente care mai de care mai puternice.

Stilul Vogue a adus în scenă coregrafii uimitoare, mișcări extrem de dificile și de ritmate, iar costumele și machiajele spectaculoase au făcut ca unii dintre concurenți să fie de nerecunoscut. Antonia, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, a dansat pentru un caz umanitar, iar membrii baletului emisiunii au demonstrat încă o data că au dansul în sânge.

Sore și Dark, echipa clasată ediția trecută pe primul loc, au deschis seara de dans cu reggaeton. Sore și-a facut apariția într-o ținută sexy și provocătoare, dar juriul a observat că zilele întregi de repetiții au început să își pună amprenta. „Mi s-a părut Sore un pic obosită”, a spus Emilia Popescu, iar Mihai Petre le-a mărturisit că e important că au reușit să mențină ritmul „în ciuda condiției fizice”, făcând referire la faptul că Sore nu deborda de energie.

Preț de un dans, Ilinca Vandici și Răzvan Marton s-au transformat în japonezi. Dansul lor a stârnit contradicții la masa juriului pentru că, în timp ce Emilia Popescu a considerat că cei doi au dat dovadă de o stăpânire de sine și o eleganță extraordinară, Mihai Petre le-a transmis dur: „Mi se pare un dans care nu a fost asumat, foarte simplu din punct de vedere coregrafic. Mi s-a părut plictisitor, șters, n-ați reușit să-mi atrageți atenția”. Beatrice Rancea a apreciat tocmai faptul că a fost spectaculos prin simplitate, în timp ce Elwira Petre le-a atras atenția că „lin nu înseamnă plictisitor”.

Ruby a fost o prezență foarte provocatoare în timpul cabaretului. Cântăreața a purtat o rochie de dantela care a pus-o în valoare foarte bine. „Ruby, tu ai niște picioare foarte frumoase”, a complimentat-o Mihai Petre. „Dar nu în timpul dansului” a continuat dur juratul, care le-a amintit că trebuie să comunice mai mult și să arate că ea și Alexandru sunt, într-adevăr, o pereche sudată.

Dima Trofim a fost aseară un taximetrist îndrăgostit. El și Iulia au ridicat publicul în picioare în timp ce au dansat cu entuziasm Bollywood, iar replica „Sexy, sexy, sexy, do you need a taxi?” a fost întreaga seară pe buzele tuturor celor aflați în public. â

A fost un dans bun, îl felicit pe Dima pentru că a dansat în caracter”, le-a transmis Mihai Petre. „Cea mai bună coregrafie de până acum și foarte bine executată”, a concluzionat și Beatrice Rancea.

Veselie a fost și la nunta țigănească, ai cărei protagoniști au fost Dana Matei și Giani Kiriță. Juriul a apreciat cheful de viață al Danei și prestația lui Giani, dar și ideea coregrafei lor, Vica. Din păcate însă, Dana și Giani au ajuns la duel, iar telespectatorii vor decide dacă își continuă lupta în pași de dans în ringul visurilor.

Falemi Nana și Emanuela Mitrea au adus eleganța și pasiune pe ringul de dans odată cu tangoul lor, primul stil pe care cei doi l-au prezentat aseară. „A fost un dans în pereche, dar e foarte grea coregrafia care vi s-a dat”, a spus Emilia Popescu. „Mi-a plăcut faptul că cei doi s-au privit și mi-a plăcut atitudinea de macho a lui Falemi. Mișcarea a fost însă rigidă și au lipsit contrastele specifice tangoului”, i-a atenționat Mihai Petre. Deși au făcut tot ce le-a stat în putință, Ema și Falemi au ajuns la duel, iar acum urmează o săptămână foarte dură pentru ei.

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga și Freek au fost cei care au spart gheața și au luat primul 10 din acest sezon. Salsa le-a purtat noroc, iar jurații au apreciat dansul lor, convingându-se, totodată, că au luat decizia potrivită atunci când au hotărât să le schimbe coregraful. Elena și Freek au făcut o impresie foarte bună și în timpul celui de-al doilea dans al serii, Vogue, iar asta i-a trimis pe primul loc.

Săptămâna viitoare are loc duelul fotbaliștilor. Echipele formate din Falemi Nana și Emanuela Mitrea și Giani Kirita și Dana Matei se vor înfrunta în pași de dans, iar telespectatorii vor decide cine merge mai departe.

Ca de obicei, aceștia își pot vota favoriții de la DANSEZ PENTRU TINE prin SMS la 1322 cu textul „Giani”, pentru Giani și Dana sau „Falemi” pentru Falemi și Dana sau sunând la numerele de telefon 0900. 760. 401 pentru Giani și la 0900. 760. 408 pentru Falemi. Numerele de telefon sunt apelabile doar din rețelele Romtelecom și Alonia.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Prințesa de Wales a intrat în istoria Casei Regale Britanice. Ce titlu regal a primit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
A fost făcută prima radiografie din lume cu un singur atom