DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 3. Pentru cine luptă Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Roxana Ionescu în finala din această seară

DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 3. Pentru cine luptă Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Roxana Ionescu în finala din această seară
Publicat: 07/12/2012, 19:14
Actualizat: 30/07/2014, 00:30

Cel de-ai XII-lea sezon al emisiunii DANSEZ PENTRU TINE se apropie de final. În această seară, ProTv va transmite ultima ediție a show-ului DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, de la ora 20.30.

Nicoleta Luciu, Oana Ioniță și Roxana Ionescu sunt vedetele care au ajuns în finala de la DANSEZ PENTRU TINE.

În ultima ediție din acest sezon a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE cele trei perechile rămase în concurs, respectiv Nicoleta Luciu și Attila Hainer, Oana Ioniță și Kovacs Ali Stoica și Roxana Ionescu și George Boghian, vor dansa musical si, la alegere, Bollywood sau street dance.

Nicoleta Luciu și Attila Hainer, ghidați de coregraful Bogdan Boantă, luptă la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, pentru a construi o casă pentru părinții lui Attila. Tânărul, originar din Oradea, nu și-a dat seama că a te naște într-o familie de rromi îți poate aduce numai ghinioane până nu a ajuns la școală. Marginalizat, evitat și tratat în permanență altfel, Attila a început să simtă din ce în ce mai greu povara de a fi rrom. Ghinioanele s-au ținut lanț și pentru părinții lui, care s-au îmbolnăvit atât de grav, încât n-au mai putut să lucreze nimic. Dansul a fost norocul lui Attila, pentru că el face parte dintr-o trupă în care este perfect integrat, iar acum, la Dansez pentru tine, vrea să obțină o casă pentru părinții lui și un viitor mai bun pentru el.

Oana Ioniță dansează pentru Kovacs Ali Stoica, din Carei, care vrea să aducă zâmbetul pe chipul părinților lui. Aceștia au adăpostit în propria casă un om ce le-a adus numai necazuri. Nu a fost de ajuns că i-a escrocat, sora lui Ali s-a îndrăgostit de acest individ și chiar și-a părăsit familia pentru el. Șocați de-a dreptul de cele întâmplate, părinții au început să aibă din ce în ce mai multe probleme: tatăl s-a apucat de băutură, iar mama s-a îmbolnăvit. Cu stâlpii familiei zdruncinați, situația financiară a familiei s-a degradat tot mai mult până când. Astfel, constrânși de împrejurări, părinții au decis să plece în Spania, la muncă. Însă nici acolo soarta nu le-a surâs, iar acum Ali vrea din tot sufletul să-și vadă familia la adăpost de orice grijă. Alături de el și de partenera lui, Oana Ioniță, este coregraful Istvan (Dragoș Roșu).

Roxana Ionescu a intrat în ringul visurilor alături de George Boghian și coregraful Cocuța (Andra Gheorghe). Născut într-o familie cu șapte copii din Dorohoi, având un tată violent și bolnav, George, ca cei mai mulți dintre frații lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori și-a și pierdut viața. După ce a trăit clipe de coșmar cât timp a fost instituționalizat, George a venit la DANSEZ PENTRU TINE, SEZONUL 13, cu certitudinea ca își poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-și recăpăta familia și de a avea un acoperiș deasupra capului.

Fericiții care, în urma votului telespectatorilor, vor fi declarați ocupanții locului I, vor fi răsplătiți cu trofeul emisiunii DANSEZ PENTRU TINE și cu 60.000 de euro. Următorii clasați vor primi 20.000 de euro, iar ocupanții locului al III-lea, 15.000 de euro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Resturile unei rachete abandonate în spațiul cosmic de 15 ani au trecut pe lângă un...