De la ICH la OH nu e decât un LIVE… cu MIMI! Cristina ICH și Mimi, despre #OhRamona

Redactor:
Departamentul Life
De la ICH la OH nu e decât un LIVE… cu MIMI! Cristina ICH și Mimi, despre #OhRamona
Totul despre "Oh, Ramona!", noua comedie regizată de Cristina Jacob, cu vloggerița Mimi și Cristina Ich. Aflați cele mai noi detalii despre filmul care va fi lansat pe marile ecrane de Ziua Îndrăgostiților

Cristina Ich, una dintre vedetele din comedia „Oh, Ramona” de Cristina Jacob, a vorbit cu vloggerița Mimi despre ce a însemnat experiența de pe platourile de filmare și crede că, „indiferent de vârstă, poți să te regăsești în film”.

Ea a ținut să îi mulțumească Cristinei Jacob pentru că i-a oferit oportunitatea de a avea prima apariție într-un lungmetraj.

„A fost un proiect muncit”, a adăugat Cristina Ich. „Sunt foarte mulți actori frumoși, tineri, chiar eram pe platourile de filmare și spuneam ‘Cris (Cristina Jacob, n.r.), ai ales cel mai frumos pentru filmul ăsta.”

Vedeta a povestit că a stat la filmarea unei scene două-trei ore, pentru ca totul să iasă perfect.

„Este un proiect în care ea crede foarte mult.(…) Merită să fie văzut, s-a muncit, actorii trebuie să îi vedeți și subiectul este foarte interesant,” a rezumat Cristina Ich experiența sa. „Sunt atâtea staruri, mi se pare formula succesului. A fost gândit filmul ăsta cap-coadă.”

Rugată de Mimi să descrie într-un singur cuvânt filmul, Cristina Ich a replicat: „Bad Ass„.

„Te lasă cu sufletul la gură, m-a captivat”, a spus Cristina și despre trailerul filmului, care deja poate fi vizionat pe internet. „O să fie unul dintre cele mai vizionate filme făcute la noi”, a mai spus aceasta, explicând că, „indiferent de vârstă, poți să te regăsești în film”.

Atât Cristina, cât și Mimi au fost de părere că „Oh, Ramona!” va repeta succesul filmului „Liceenii”.

Cristina a vorbit puțin și despre viața sa personală. Ea se regăsește mai degrabă în personajul Ramona, „cea senzuală”, decât în Anemona cea romantică, dar a explicat că are „o multitudine de personalități”.

„Ai fost vreodată prinsă într-un triunghi amoros?”, a întrebat Mimi.

„Da, normal”, a răspuns Cristina, adăugând: „Oribil„.

Cristina Ich a fost întrebată dacă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. „Da, mă, am fost„, a recunoscut aceasta, dar a adăugat că nunta nu va avea loc neapărat curând.

Mărturisirile privind viața personală au continuat – de la „Nu sunt o femeie ușor de suportat, de digerat” la faptul că nu face parte dintre acele persoane care îi vor face copilului cont pe Instagram.

De asemenea, Cristina Ich spune că nu caută bărbatul ideal, fiind mai importantă „atracția, chimia”, „nu am un prototip”. „Eu nu caut perfecțiunea sau nu o mai caut”.

În micul show online de aseară, în care l-a descusut pe actorul Bogdan Iancu despre cum a reușit, la numai 17 ani, să joace în comedia „Oh, Ramona!„, alături de LikeCreata, vloggerița Mimi a mărturisit că povestea din film nu îi este străină. „Mi s-a întâmplat de multe ori. Aproape de fiecare dată. Când mă place un băiat, mie nu îmi place de el, dar, când îi place de altcineva, începe și mie să îmi placă de el,” a explicat Mimi.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și a plecat la 19 ani la Londra să își continue studiile. Pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 780.000 de abonați.

Supranumită și Angelina Jolie de România, Cristina Ich (pe numele său adevărat, Cristina Micu) este considerată una din cele mai frumoase vedete online, cu peste 550.000 de followers pe Instagram, unde pozele ei atrag deseori zeci de mii de aprecieri.

Filmul „Oh, Ramona” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

„Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine și la rău – după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla,” explică Cristina Jacob, regizorul filmului. „Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală. Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim.”

„Cel mai bine e să vedeți filmul în sala de cinema, cu sunetul și atmosfera din sală, e experiența cea mai bună, când se stinge lumina în sală. E o comedie, e despre perioada adolescenței noastre, momente prin care am trecut toți. Sunt și lucruri care te fac să râzi și lucruri care te fac să plângi. Cred, pentru că sunt și câteva secvențe de dramă. Cred că e un bun început de seară pentru acea perioadă. Și nu numai, și dacă nu e Valentine´s Day, vrei să ai o seară simpatică alături de cineva drag, mergeți să vedeți filmul!,” afirmă Cristina.

Așteptată, deopotrivă, de fanii cărții lui Andrei Ciobanu și de cei ai filmelor „Selfie” și „Selfie 69” ale Cristinei Iacob, comedia „Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților.

 

Inchide