Descoperire șocantă într-o pădure. Polițiștii au rămas uimiți de poziția ciudată în care a fost găsit cadavrul

Redactor:
Alexandra Mortu
Cadavrul unui magician din Rusia, Ivan Klyucharev, a fost descoperit la doi ani după dispariția acestuia. Însă ceea ce a șocat a fost poziția ciudată în care se afla scheletul - legat de un copac și încătușat.

Anchetatorii susțin că există mai multe cauze care ar explica poziția ciudată în care a fost descoperit cadavrul. Despre Ivan se știe că era un fel de „magician” care încerca tot felul de trucuri și abilități ciudate, ceea ce ar explica de ce în jurul său au fost descoperite și mai multe perechi de cătușe și lacăte, precum și o cameră de filmat. Probabil că încerca un truc în stilul lui Harry Houdini, maestru în deschiderea lacătelor și diverselor dispozitive de securitate.

Ivan Klyucharev, în vârstă de 30 de ani, era un alpinist și aventurier care a dispărut în urmă cu doi ani. În ciuda eforturilor autorităților de a-l găsi, operațiunea nu a fost un succes. 

De asemnea, polițiști au declarat că versiunea principală ar fi cea a experimentării unui nou „truc” deoarece Ivan era pasionat de dobândirea de abilități prin care să poată supraviețui în situații extreme. 

Însă, se pare că există tot felul de dovezi care indică faptul că acesta era pasionat și de jocuri sexuale ciudate, BDMS, prin urmare ar exista și varianta în care experimenta o tehnică nouă. La fața locului a fost descoperită și o cameră de filmat care e posibil să elucideze misterul. 

O altă variantă presupusă de anchetari ca fiind cauza morții ar fi cea a unei crime –  e posibil ca Ivan să fi fost ucis și totul să fie înscenat pentru a părea un experiment eșuat. 

Rămășițele lui au fost descoperite de un localnic care a rămas stupefiat de poziția dubioasă în care se aflau – scheletul era sprijinit de un copac și înconjurat de un lanț de care era prins cu cătușe. 

Potrivit publicației The Sun, oficialitățile ruse au declarat că acesta se afla pe lista persoanelor dispărute și făcea partea dintr-o comunitate care practică tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. 

Foto: Hand of Moscow

Inchide