Descoperirea uimitoare a unor angajați Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica”

Descoperirea uimitoare a unor angajați Lidl în camionul cu banane: „A sosit tocmai din Costa Rica
Publicat: 15/05/2019, 22:34

Lucrătorii de la un Lidl din Marea Britanie au avut parte de o surpriză când au descărcat marfa. În transportul care venea tocmai din America Centrală, alături de mulțimea de banane se afla un musafir nepoftit: o broască de copac, potrivit Daily Star.

Broscuța a călătorit 8.500 de kilometri.

În timp ce descărcau fructele pentru a le așeza pe rafturi, lucrătorii Lidl au sesizat o creatură exotică stând pe grămada de banane.

Angajații i-au dat numele Lloyd broscuței și au alertat Autoritata pentru Protecția Animalelor.

Reprezentanții Autorității au intrat în posesia broscuței:

„Micuțul acesta a avut parte de aventura vieții lui. A venit tocmai din Costa Rica într-o cutie de banane și a ajuns la Lidl în Netherfield. În prezent, această broască de copac este îngrijită de un veterinar specializat în animale exotice”, a postat Autoritatea pentru Protecția Animalelor pe contul de Twitter, împreună cu o fotografie a broscuței.

Foto: Twitter/RSPCA Nottingham

Hayley Day, reprezentatntul Autorității pentru Protecția Animalelor a declarat că angajații Lidl păreau destul de surprinși de descoperirea lor. „Sperăm că se va întoarce în climatul tropical cu care este obișnuit, și că se va reîntâlni cu broscuțele de copac.”, au declarat reprezentanții Lidl.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase