Gilda Popa
01.10.2018
Magazin

Din decembrie, poți decide SOARTA PERSONAJELOR din filmele și serialele preferate de pe NETFLIX

Din decembrie, poți decide SOARTA PERSONAJELOR din filmele și serialele preferate de pe NETFLIX
Netflix va lansa opțiunea ca utilizatorii să decidă soarta personajele din filme sau seriale. Află cum a reușit compania să revoluționeze industria cinematografică

Serviciul de streaming Netflix anunțase încă de anul trecut că lucrează la un proiect care ar putea revoluționa industria cinematografică, prin care utilizatorii vor putea alege cum evoluează personajele din filmele pe care le urmăresc. Prin îmbinarea unor elemente din jocurile video cu televiziunea tradițională, compania caută o formulă pe care o poate aplica pe mai multe conținuturi proprii.

Netflix devine astfel pionier în această încercare de a personaliza conținuturile clasice atât de mult, încât să lase utilizatorii să aleagă deznodământul unei situații.

„Lucrăm la mai multe variante narative pentru serialele pe care le transmitem, astfel ca abonații vor putea alege cum continuă o poveste pe măsură ce o urmăresc. Este un experiment. Pentru creatori, este un teritoriu nou. Nu, este mai mult decât atât: e un proiect care schimbă radical jocul”, a declarat o sursă din companie către Daily Mail.

„Imaginați-vă cum ar fi dacă personajul Barb din Stranger Things nu ar muri în Upside Down ?! Puterea naratorului poate ajunge în curând în mâinile tale!”, mai adaugă sursa.

Compania va lansa prima fază din aceste proiecte până la sfârșitul anului, potrivit surselor care au cerut să nu fie identificate deoarece discuțiile sunt private.

Utilizatorii vor putea alege propriul lor fir narativ într-unul dintre noile episoade ale serialului „Black Mirror” – care a câștigat un premiu Emmy. Serialul este faimos pentru explorarea și prezentarea efectelor tehnologiei în societate. Sezonul cinci va fi lansat în luna decembrie.

 

 

Inchide