Discuții amuzante între principalii actori din GAME OF THRONES, care au vorbit despre ultimul sezon al serialului – VIDEO

Redactor:
Florin Jinga
Discuții amuzante între principalii actori din GAME OF THRONES, care au vorbit despre ultimul sezon al serialului – VIDEO
Actorul Kit Harington, care îl interpretează pe Jon Snow, însoțit de mai multe vedete din serialul „Game Of Thrones/ Urzeala tronurilor", a prezentat cea mai recentă ediție a popularei emisiuni Saturday Night Live. Glumele au fost la ele acasă.

Actorul britanic, interpretul lui Jon Snow, a fost acompaniat de Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), John Bradley (Samwell Tarly) și Rose Leslie (Ygritte) în monologul din deschiderea emisiuni. Kit Harington a refuzat să ofere detalii despre sfârșitul serialului.

„Ne poți oferi măcar o idee generală despre cum se termină?”, a întrebat Emilia Clarke prezentă în public. Harington a răspuns că ea ar trebui să știe acest lucru pentru că face parte din distribuție.

„Ei bine, da, dar am uitat. Adică, a trecut atât de mult timp de la ultimul sezon, plus că în multe dintre scene vorbesc cu un dragon, care este doar o minge de tenis pe stâlp verde. Habar nu am ce se întâmplă de fapt”, a spus ea.

A urmat ca John Bradley să ia cuvântul. Acesta s-a ridicat din public și a întrebat ce s-a întâmplat cu personajul său, Samwell Tarly. „Nu m-au lăsat să văd decât două pagini din scenariu. Personajul meu nu spune decât: ‘Aaaa…'”, a afirmat el. Bradley a vrut apoi să știe dacă după serial el și Harington vor mai petrece timp împreună „ca prieteni buni”.

Pete Davidson, membru al echipei Saturday Night Live, costumat în Regele Nopții, a întrebat la rândul său dacă el și actorul britanic vor rămâne prieteni, la care Harington a răspuns: „Nu am fost niciodată prieteni”.

Soția din viața reală a lui Harington, Leslie, care o interpretează pe Ygritte în serial, a fost și ea prezentă în emisiune. „Ce vom face de acum înainte pentru bani? Nu am economisit nimic și mi-ai spus mereu: O, eu sunt Regele Nordului, putem comanda UberEats în fiecare noapte”.

„Dragă, nu-ți face griji, vom fi bine”, a răspuns actorul. „Eu îmi voi face bijuteriile, iar tu ai cântecelele tale”, a adăugat el.

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” va fi difuzat pe postul de televiziune american HBO începând cu 14 aprilie și va avea șase episoade.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
FOTO. Alexandra Stan, cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut vreodată Cântăreața a lăsat...
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Ceaușescu, întâlnire secretă cu Arsenie Boca. Ce i-a zis părintele l-a bântuit pe dictator până...
Ora de iarnă 2020: România dă ceasul înapoi în „cea mai lungă noapte din an”,...
Țara care te bagă la închisoare dacă nu porți mască în spațiile publice
Școala on-line în România! Cum și-a umilit profesoara un elev: 'Nu am net' Continuarea întrece...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
400.000 de tinere au fost ţinute SCLAVE sexuale într-un singur loc. ''Mă VIOLAU în fiecare...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
BREAKING NEWS: Ce se întâmplă cu circulația pe timp de noapte. Ludovic Orban a făcut...
Dacă vezi omul din imaginea de mai jos, ai un IQ peste medie
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Cine este miliardarul necunoscut din spatele lanţurilor de magazine Lidl şi Kaufland. Se cunosc atât...
Inchide