Femeie cu șapte seringi în „interior”, descoperită în baia unui fast-food. Tânăra a mârâit la angajații restaurantului, care veniseră să o evacueze

Femeie cu șapte seringi în „interior, descoperită în baia unui fast-food. Tânăra a mârâit la angajații restaurantului, care veniseră să o evacueze
Publicat: 13/05/2019, 18:54

Polițiștii au fost chemați la fața locului, unde au făcut o descoperire uluitoare, scrie foxnews.com. Autoritățile susțin că femeia avea ascunse în vagin șapte seringi, folosite pentru droguri.

The Sun transmite că Jeymie Wescott a mârâit și urlat la angajații Burger King, care i-au cerut să părăsească baia restaurantului. La sosirea poliției, femeia a manifestat comportamentul specific unui consumator de droguri. Aceasta a devenit agitată, mai ales după ce polițiștii au spus că simt ceva „tare” în zona inghinală a femeii.

Wescott le-a spus apoi oamenilor legii că „a dat-o în bară”.

Polițiștii au avertizat-o că, odată ce ajunge în custodie fără să spună ce ascunde în interiorul corpului, riscă o pedeapsă și mai mare. La secția de poliție, femeia a dezvăluit că are șapte seringi cu un lichid transparent în interiorul vaginului.

Tânăra a fost acuzată de posesie de droguri și opunerea rezistenței în fața polițiștilor, fără violență.