Fostul președinte american care ar putea juca în filmul „The Expendables 3”

Fostul președinte american care ar putea juca în filmul The Expendables 3
Publicat: 01/02/2013, 17:22
Actualizat: 01/02/2019, 17:47

Sylvester Stallone a lăsat să se înțeleagă că fostul președinte american Bill Clinton ar fi acceptat să aibă o apariție specială în cea de-al treilea film al francizei de acțiune „The Expendables”, alături de Arnold Schwarzenegger, informează lefigaro.fr.

Filmele din franciza „The Expendables” au particularitatea de a-i reuni pe marele ecran pe unii dintre cei mai mari actori din lungmetrajele de acțiune din anii ’80 și ’90, precum Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger și Sylvester Stallone.

Recent, Sylvester Stallone a lăsat să se înțeleagă că o altă personalitate din aceeași perioadă, dar care provine din universul politicii, ar putea să se alăture acelor actori celebri în distribuția celui de-al treilea film din această franciză: fostul președinte american Bill Clinton.

Aflat în plin turneu de promovare a celui mai recent film al său, „Bullet to the Head”, Sylvester Stallone a făcut acest anunț care, potrivit jurnaliștilor de la Le Figaro, ar trebui să fie însă analizat cu prudență. Aflat la microfonul unei jurnaliste de la MTV, starul american a fost invitat să vorbească despre următorul proiect cinematografic al său: „Va exista mult «sânge proaspăt» în el și va trebui ca eu să omor unele dintre celelalte personaje pentru a le face loc”, a declarat Stallone, protagonistul francizei „Rocky”. Apoi, starul american a vorbit despre distribuția următorului său film. Întrebat dacă actorii din primele două filme din seria „The Expendables” vor fi invitate să joace și în al treilea film, Stallone a răspuns: „Le vom întinde tuturor o mână, bineînțeles”.

Și, înainte de a pleca, Sylvester Stallone a lansat în eter o frază construită sub forma unui pseudo-anunț: „Poate președintele Clinton va juca și el în noul film…”.

Dacă informația se va confirma, „va fi pentru prima dată când un fost președinte american va avea o apariție specială” într-un film, pe marele ecran, reamintește Kevin P. Sullivan, pe site-ul MTV.com. „A fost Stallone serios sau a vrut pur și simplu să se joace cu curiozitatea persoanei care îi lua interviul?”, se întreabă cei mai mulți dintre internauți. E imposibil de știut pentru moment, dar Stallone a insistat totuși, adresându-i interlocutorului său câteva ultime cuvinte: „Crezi că glumesc, nu-i așa?”.

Zvonurile despre distribuția filmului „The Expendables 3”, care promite să fie din nou una insolită și încărcată cu legende ale cinematografiei, circulă încă de la lansarea celui de-al doilea lungmetraj din serie, în vara anului trecut. Pe atunci, Ali Lerner, producătorul filmului, a anunțat că i-a contactat deja pe actorii Nicolas Cage, Harrison Ford și Clint Eastwood. Jackie Chan ar putea face și el parte din această listă prestigioasă.

Data la care va fi lansat „The Expendables 3” nu a fost deocamdată anunțată, însă fanii filmelor de acțiune abia așteaptă să îi vadă din nou pe marile ecrane, împreună în același film, pe Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren și, bineînțeles, Sylvester Stallone.

Primele două filme din franciza „The Expendables” au avut încasări cumulate de 574,8 milioane de dolari pe plan internațional.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
David Beckam, în război cu un actor cunoscut. Miza este uriașă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri