Game of Thrones, inamicul numărul 1 al angajatorilor: Peste 10 milioane de americani nu vor merge luni la serviciu din cauza ultimului episod

Redactor:
Florin Jinga
Game of Thrones, inamicul numărul 1 al angajatorilor: Peste 10 milioane de americani nu vor merge luni la serviciu din cauza ultimului episod
Fanii „Game of Thrones" vor afla, duminică seara, duminică seara, cum se termină serialul fenomen, însă nu toți s-ar putea să se mai ducă la serviciu a doua zi. 4,9 milioane de americani nu ar merge la serviciu luni și ar rămâne acasă, luându-și o zi de concediu sau o zi de medical, arată un sondaj realizat de Workforce Institute.

Totodată, alți 5,8 milioane de angajați care lucrează de obicei duminică noaptea plănuiesc să își ia o zi liberă astfel încât să nu piardă ultimul episod al serialului, scrie CNBC.

Sondajul mai arată că alte 2,9 milioane de angajați vor ajunge mai târziu luni la serviciu, iar 3,4 milioane au vorbit deja să poată lucra de acasă, chiar dacă de obicei lucrează de la birou.

Angajații vor fi prinși în discuții despre modul în care s-a încheiat Game of Thrones sau vor petrece timpul citind articole despre serial, astfel ultimul episod ar putea aduce și o scădere a productivității în ziua de luni, mai arată sursa citată.

Penultimul episod din serial a fost urmărit de 18,4 milioane de oameni, iar asta fără să fie luați în calcul cei care piratează serialul pentru a-l vedea sau cei care l-au văzut în reluare.

De când a început sezonul 8, 20,4 milioane de angajați spun că serialul fenomen le-a afectat prezența și productivitatea la locul de muncă. Cel puțin 4,4 milioane de oameni au ratat deja o zi de lucru în ultimele săptămâni pentru a revedea episoade mai vechi din Game of Thrones, iar 35,8 milioane spun că au petrecut cel puțin o oră pe săptămână vorbind, citind sau postând mesaje online despre serial.

Episodul final al serialului Game of Thrones va fi difuzat pe 19 mai.

Încă de la lansare, în 2011, serialul a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. Game of Thrones a primit de-a lungul timpului foarte multe premii, inclusiv 47 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane „A Song of Ice and Fire/Cântec de gheață și foc”, de George R.R. Martin, serialul are o acțiune amplasată într-un ținut fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice și elementele fantastice vin în completarea acțiunii din serial.

Foto: Hepta

Oroare! Celebra prezentatoare TV a ţării, abuzată sexual în scara blocului. Atacatorul i-a pus cuţitul...
Râzi cu lacrimi! Ce a făcut Maricica, o prostituată dintr-un bordel din Vaslui, după ce...
S-a descoperit ce se întâmplă în corpul uman după lunile de izolare din cauza COVID-19!
Brigitte Pastramă, în lacrimi la tv! A explicat de ce a divorțat, de fapt, de...
Obsesia dubioasă a lui Ceaușescu! Ce obliga oamenii de lângă el să-i facă zilnic. Doamne..
COVID-19 sau o simplă răceală? Medicul Cristian Oancea îţi spune când e cazul să te...
Un bărbat din Mediaș, infectat cu COVID-19, a murit așteptând să se elibereze un pat...
Râzi cu lacrimi! Ce a făcut Maricica, o prostituată dintr-un bordel din Vaslui, după ce...
Cu ea ar accepta să fie înșelată! Andra ar închide ochii dacă Măruță ar înșela-o...
I se spunea AMAZOANA și dădea gata orice BĂRBAT. Niciunul nu rezista la așa „tehnică”
Veste genială pentru pensionari! Apare un nou tip de pensie în România. Cine va putea...
BOMBĂ! Explicația din spatele declarațiilor disperate ale lui Dan Bittman. Legătura cu părinții lui morți
Câtă sare se pune la varza murată la butoi pentru iarnă? Reţetă completă
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Care sunt cele 5 familii mult mai puternice decât masonii sau iluminatii, care s-ar putea...
Inchide