Horoscop erotic. Cum stai cu viața sexuală în 2014

Horoscop erotic. Cum stai cu viața sexuală în 2014
Publicat: 31/12/2013, 10:24
Actualizat: 22/10/2014, 07:16

Astrologul Tina Rizea a dezvăluit pentru click.ro ce ne rezervă astrele în materie de iubire, sănătate și bani în 2014.

Berbec- 21.03 – 19.04

Nimeni nu se va putea înțelege cu dv. în ianuarie, poate și din cauza încurcăturilor din „afaceri”. Comportamentul dv. nu se va schimba însă nici în acest an în relațiile cu cei dragi. Veți fi la fel de schimbător și de nehotărât, dar măcar celibatarii nu vor mai exclude posibilitatea unui mariaj, mai ales începând din luna august. Cea mai „dulce” lună va fi octombrie.

Taur- 20.04 – 20.05

Cu o mulțime de prieteni în luna ianuarie, visați la drumuri scurte și lungi, la călătorii în țări exotice. Din păcate, celibatarii continuă să se firească de pirostrii și să considere că libertatea este mai dulce decât orice (cu excepția lunii noiembrie, când pot fi „îmblânziți” de iubire). În luna iunie, aventurile amoroase ating apogeul.

Gemeni- 21.05 – 21.06

Dacă la începutul anului relațiile sentimentale par deosebit de tensionate, din martie situația devine excesiv de pătimașă și de lipsită de complexe. În iulie nu mai scăpați de „admiratori” și parcă ați vrea să vă ascundeți în gaură de șarpe, deși clocotiți de senzualitate. Lunile septembrie și octombrie pot să „îngroape” orice legătură.

Rac – 22.06 – 22.07

În primele două luni ale anului, excesele erotice sunt la ordine zilei (și nopții), așa că nu mai aveți timp să vă gândiți că relațiile de cuplu sunt în realitate destul de fragile. Unii nativi chiar au probleme în viața de familie, dacă obiectul pasiunii lor nu face parte din „casă”. La sfârșitul lui august, nu veți scăpa de insistențele celor care vă iubesc fără speranță.

Leu – 23.07 – 22.08

Orice ați face, nu vă puteți desprinde gândurile de deziluziile amoroase din trecut. Unora li se pare că sunt blestemați, iar pe alții îi roade invidia privind la prietenii lor împliniți sentimental. În februarie, nu este exclus să apară un partener de cuplu promițător, care să vă alunge gândurile nefaste, dar numai cu condiția să nu vă impună o relație „deschisă”.

Fecioară – 23.08 – 22.09

Cu o poftă nestăvilită de viață, intrați în noul an plin de speranță, numai că descoperiți cu stupoare că nu mai aveți prieteni apropiați, iar rudele par a vă fi părăsit de cu mult timp în urmă. Faptul că vă sprijiniți emoțional și sentimental din ce în ce mai mult pe partenerul de cuplu nu vă face mai pretențios și mai „arogant”. Din august deveniți mai optimiști.

Balanță- 23.09 – 23.10

Plini de energie și de avânt profesional, uitați de persoana iubită adesea până în luna august. De altfel, irascibilitatea nu vă recomandă ca pe o persoană plină de iubire și mai toți cei din jur vor fugi pentru a nu fi luați la bani mărunți. Pentru celibatari cea mai bună lună este mai, doar că și atunci vor interveni alte multe „mărunțișuri”, care vor pune bețe în roate.

Scorpion – 24.10 – 22.11

Încă de la începutul anului puteți intra în încurcături, oricât de serioase ar fi intențiile dv. Nu veți fi lipsit de încurcăturile amoroase, decât după ce veți depăși luna iulie și veți lua o atitudine foarte clară și severă față de calomniatori. Pentru celibatari, cea mai favorabilă lună va fi iunie, când se vor grăbi chiar să stabilească și data nunții.

Săgetător- 23.11 – 21.12

Preocupați mai mult de clarificarea recuperării unei moșteniri sau a unor bunuri primite cadou, aveți impresia că faceți totul pentru binele persoanei iubite și uitați să o mai curtați. Nativii tineri sunt însă în permanent cu gândul la cum pot cuceri definitiv persoana aleasă și fac „studii” amoroase. Toți își aduc aminte cum este să iubești nebunește în luna mai.

Capricorn – 22.12 – 20.01

Cu cât sunteți mai îndrăgostit, cu atât aveți probleme mai multe în primele două luni ale anului. Persoana iubită este ori foarte pretențioasă ori dv. doriți să-i oferiți și luna de pe cer, fără a dispune de posibilitățile de rigoare. În iunie vă dedați cu totul plăcerilor erotice și uitați de pragmatismul și tenacitatea care vă caracterizează.

Vărsător- 21.01 – 19.02

Tandri, înțelepți, dar și foarte inteligenți și secretoși, veți avea numeroase aventuri sentimentale încă de la începutul anului, pe care le veți ascunde de anturaj. Luna martie poate fi „decretată” ca fiind rezervată plăcerilor erotice, mai ales că de oferte nu duceți lipsă. În iulie, vă propuneți să petreceți concediul cu o „speranță” de viitor și faceți excese sexuale.

Pești – 20.02 – 20.03

Dorința cea mai importantă a acestor nativi este să-și întemeieze o familie (chiar dacă sunt căsătoriți, tind să se gândească doar cum să-și „cimenteze” căminul). În martie, veți avea și dv. parte de o grămadă de aventuri sentimentale, după ce în primele două luni ale anului, v-ați „afișat” doar din „prietenie” cu anumite persoane din anturaj.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Ion Iliescu și Petre Roman, acuzați de infracțiuni împotriva umanității în dosarul Mineriadei. Ce riscă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”