Gabriela Firea comentează presupusa COMPETIȚIE cu Marcel Ciolacu pentru șefia PSD-ului: „Diferiți oameni ne-au intoxicat, căutând să ne învrăjbească”

Publicat: 26/04/2024, 21:43
Actualizat: 26/04/2024, 22:11

Gabriela Firea, actualul candidat al Partidului Social Democrat, a vorbit despre presupusele tensiuni dintre ea și Marcel Ciolacu, cu privire la supremația în interiorul partidului. Firea a declarat că micile neînțelegeri au fost cauzate de persoane rău intenționate din cadrul și exteriorul PSD. 

Gabriela Firea, candidata PSD, la Primăria Generală a Capitalei, a declarat că nu există o competiție cu Marcel Ciolacu pentru președinția Partidului Social Democrat. Aceasta a menționat că unele tensiuni dintre ea și liderul social-democraților au fost cauzate de persoane ce au dorit să genereze rupturi la vârful formațiunii politice.

„Categoric, nu. Am afirmat nu doar în spațiul public, ci și în întâlniri private, faptul că sunt mai mult decât onorată pentru poziția pe care o am în partid, președinte al PSD București și prin vicepreședinte național. Nu vizez o altă calitate, dimpotrivă, sunt în această echipă. Îl susțin în continuare pe președintele partidului și premierul Marcel Ciolacu. Într-adevăr, au fost momente în care atât mie, cât și lui, diferiți oameni, care nu pot fi considerați prieteni ai partidului sau prieteni ai unei coerențe în partid, ne-au intoxicat urmărind să ne învrăjbească unul împotriva celuilalt cu tot felul de informații care nu erau reale. Sunt și din interior și din exteriorul partidului. Nu suntem într-o competiție .”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea își ține promisiunea față de Marcel Ciolacu, cu privire la șefia partidului

Gabriela Firea a comentat și pe marginea afirmațiilor făcute, în urmă cu ceva timp, cu privire la faptul că un nou mandat la Primăria Capitalei nu o va face să solicite președinția Partidului Social Democrat, și astfel să ia locul lui Marcel Ciolacu.

„Da, pentru că mi se spunea că dacă voi câștiga, (e vorba de diferite persoane și dați-mi voie să nu le pronunț numele, nu e domnul președinte Ciolacu) eu voi solicita să cresc și din punct de vedere politic și cumva lucrul acesta n-ar fi unul de dorit, dar noi ne-am lămurit, cel puțin între noi. Am avut o discuție și la nivel personal și la nivel politic și eu cred că toată această perioadă s-a îndepărtat de noi și e normal să avem discuții lămuritoare.”, a conchis Gabriela Firea.

CITEȘTE ȘI: 

Gabriela FIREA, despre prezidențiale: Candidatul unic să fie președintele partidului, Marcel CIOLACU

Gabriela Firea: Ceva mai dificil de organizat o CAMPANIE într-un timp scurt, dar nu imposibil. Am şi acest avantaj de a fi fost primar general

Candidatura Gabrielei Firea, VOTATĂ în unanimitate de Consiliul Național Politic al PSD / Firea: ,,A trecut vremea candidaților independenți”

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a vorbit despre recalcularea pensiilor! Documentele pe care pensionarii nu vor...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin este învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce ţări europene vor...
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
S-a schimbat legea în 2024 pentru cei care stau la bloc. A devenit obligatoriu să...
Încă o lovitură pentru Simona Halep. Necazurile se țin lanț
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
”Am plâns pentru el, este o victimă. Amărâtul de el” Elena Merișoreanu îi ia apărarea...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cercetătorii au găsit o mutație care protejează oamenii de îmbătrânire