La 19 ani, o tânără are un iubit cu 42 de ani mai bătrân. Fata se plânge de gurile rele din jur: Ne-au zis că suntem bolnavi, că eu caut doar bani

La 19 ani, o tânără are un iubit cu 42 de ani mai bătrân. Fata se plânge de gurile rele din jur: Ne-au zis că suntem bolnavi, că eu caut doar bani
Publicat: 16/08/2019, 17:00

Urszula Grzelak are 19 ani și a început o relație cu Nigel Thorpe, de 61 de ani, pe când ea avea 16 ani și el 58 de ani, scrie thesun.co.uk.

Cei doi sunt împreună de trei ani și s-au întâlnit prima dată când Urszula – originară din Varșovia, Polonia – și-a vizitat rudele din Marea Britanie, în august 2016.

Nigel, originar din Oxford, este prieten cu mătușa fetei și a venit la o petrecere, organizată în onoarea nepoatei lui.

Urszula s-a simțit atrasă de Nigel și – după ce mătușa ei a avut probleme cu partenerul de viață – au mers să stea la bătrân, pentru tot restul călătoriei.

Fata spun că are în comun cu Nigel muzica rock și nutrește sentimente puternice pentru acesta.

Părinții Urszulei din Polonia nu sunt de acord cu relația și au vrut să o oblige să renunțe la Nigel, lăsând-o fără telefon și internet.

Totuși, perechea s-a văzut pe FaceTime și tânăra a terminat școala, apoi s-a mutat în Marea Britanie (2018) pentru a fi alături de Nigel.

Relația s-a dezvoltat și acum părinții fetei îl primesc pe Nigel în casă cu ocazia sărbătorilor.

Din păcate, lumea de pe stradă nu este la fel de îngăduitoare cu „porumbeii” și se uită insistent la ei, din cauza diferenței de vârstă.

Urszula a fost denumită „căutătoare de aur”, iar Nigel, „sugar daddy”. Fata spune însă că „dragostea e mai puternică decât oricând” și le cere oamenilor să înțeleagă că toți suntem diferiți și să își vadă de viețile lor.

Urszula și Nigel, care stau împreună de peste un an de zile, au decis să nu aibă copii. Nigel nu are copii din relațiile anterioare, iar Urszula nu dorește să procreeze, deoarece nu dorește ca și copiii ei să fie supuși la criticile celor din jur, așa cum pățea ea în copilărie – între părinții ei există o diferență de vârstă de 17 ani.

Foto: Captură YouTube.com