„Las Fierbinți” dă startul filmărilor pentru cel de-al doilea sezon

Publicat: 14/05/2012, 15:15
Actualizat: 14/05/2012, 18:11

După ce au cucerit o țară întreagă cu glume și situații care s-au transformat deja în bancuri, personajele din serialul „Las Fierbinți”, difuzat în fiecare joi de Pro Tv, de la ora 20. 30, sunt mai pregătite ca niciodată să se întoarcă la treabă, informează postul de televiziune din Pache.

Giani (Costi Diță), Bobiță (Mihai Bobonete), Gianina (Anca Dumitra) și toate celelalte persoanje din serialul de comedie vor da viața unor întâmplări și mai haioase în cel de-al doilea sezon al serialului de la Pro Tv, regizat de Dragoș Buliga, după un scenariu de Mimi Brănescu, ale cărui filmari au început săptămâna aceasta.

„Am avut primele repetiții acum câteva zile”, povestește Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță din „Las Fierbinți”. „Ne-am strâns toți și am râs foarte mult numai la citirea scenariului, ne-am distrat foarte tare, mai ales că Mimi, scenaristul, a folosit de data aceasta și mai multe poante bune, dacă se poate spune așa. Cu toții cunoaștem acum mult mai bine personajele pe care le avem de interpretat, acestea sunt copiii noștri. Vă spun sincer că am citit primele opt episoade și ne-am prăpădit de râs”, dezvăluie Bobonete.

La rândul lui, Mihai Rait, cel care în serialul de la Pro Tv îl interpretează pe Dorel, fratele autist, dar genial al lui Bobiță, mărturisește că se bucură că personajul său va fi mai vizibil în acest al doilea sezon. „Nu vreau să vă dezvălui prea multe, însă pot să vă spun că de la primele repetiții mi-am dat seama că episoadele pentru cel de-al doilea sezon sunt trăsnet, mai ceva ca mierea lui Bamse. Pe Dorel o să-l vedeți mai mult decât până acum lângă Giani și Bobiță, va fi ceva mai activ”, mai spune Mihai.

Toți actorii sunt nerăbdători să se reîntoarcă în Fierbinți, acolo unde au loc filmările serialului, mai ales că încă de la primul sezon au legat prietenii cu localnicii. „Vă mărturisesc că teama mea cea mai mare era ca sătenii să nu perceapă că este vorba despre o ficțiune și să creadă că întâmplările sunt despre ei. Sunt însă oameni inteligenți și am înțeles că abia ne așteaptă să revenim la filmări. Iar asta e un lucru bun pentru că pe perioada filmărilor noi suntem acolo ca în cantonament, filmăm alături de localnici, mâncăm cu ei, uneori chiar am dormit la ei”, spune Mihai Bobonete.

La rândul lui, Mihai Rait recunoaște și el că abia așteaptă să-i revadă pe câțiva loclanici cu care a filmat în primul sezon. „Abia aștept să-l revăd pe Nea Buca și pe Cascadorul, doi localnici pitorești, aș putea zice.”

Și deși filmările îi țin departe de casă pe cei mai multi actori, Mihai Bobonete declară că faptul că au ocazia să filmeze și să trăiască practic într-o locație reală nu poate fi decât benefic pentru jocul actoricesc. „De dimineață până seara suntem acolo, uneori și noaptea dacă filmările o cer, așa că vă dați seama că nu mai avem timp de nimic, ajungem acasă și punem capul pe pernă pentru ca a doua zi să o luăm de la capăt. Însă asta nu ne sperie, dimpotrivă, partea bună este că astfel nu avem timp să ne rupem de personajele noastre, păstrăm o stare necesară construirii fiecărui personaj în parte. Și poate că de aceea suntem atât de veridici, cum ni s-a spus. Suntem conștienți că după succesul primului sezon trebuie să ne implicăm total și să facem lucrurile și mai bine, mai ales că publicul așteaptă din toamnă un produs dacă nu la fel, atunci poate mai bun. Eu le spun să stea cu ochii pe noi și le promitem că nu îi vom dezamăgi”, a mai spus interpretul lui Bobiță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață