„Mi-a venit să plâng”. Primele reacții după ce comedia romantică „Oh, Ramona!” a devenit disponibilă pe Netflix

Redactor:
Razvan Tupa
„Mi-a venit să plâng”. Primele reacții după ce comedia romantică „Oh, Ramona!” a devenit disponibilă pe Netflix
Filmul „Oh, Ramona!" provoacă primele reacții după ce a devenit disponibil pe Netflix: „Mi-a venit să plâng", a povestit sâmbătă actorul Bogdan Iancu într-o discuție live cu Mimi și Andrei Ciobanu.

Mimi, cunoscută pentru vlogg-ul său s-a reîntâlnit cu actorul Bogdan Iancu și cu scenaristul, scriitorul și omul de radio Andrei Ciobanu pentru a vorbi despre timpul scurs de la lansarea peliculei „Oh, Ramona!”, sâmbătă, în momentul în care comedia a ajuns pe platforma globală Netflix.

„Sunt extrem de onorat, platforma asta a crescut enorm de mult în ultimul timp și nu că nu m-aș fi gândit niciodată că o să joc în genul ăsta de film și că o să ajung aici. Cumva pare că e o chestie super-departe… și nu e. Sunt extrem de bucuros. Când am aflat mi-a venit să plâng”, a povestit Bogdan Iancu.

„Deci am două video-uri cu un milion de vizualizări”, a exclamat Bogdan Iancu atunci când Mimi și Andrei Ciobanu i-au povestit că pe canalele lor de youtube, materialele cu el au ajuns la câte un milion de vizualizări.

La trei luni și jumătate de la premiera „Oh, Ramona!”, Bogdan Iancu, interpretul rolului principal, se pregătește să dea examenul de Bacalaureat. „Mai e o lună, nu mă stresa, dau la istorie, română și logică”, a spus tânărul.

„Eu am dat la șapte materii, pentru că atunci când am dat eu, în Preistorie, se dădea bac-ul… am dat așa: la Română, scris și oral. Dar la oral pe bune, nu cum se dau acum competențe… că nu poți să îl pici… am dat istorie, engleză scris și oral, sport și logică… dar pe bune… și la sport, a fost cu dat peste cap, genoflexiuni”… a povestit Andrei Ciobanu, autorul scenariului.

„Deci puteai să pici bac-ul la sport?”, s-a mirat Mimi. „Da!”, a spus Andrei.

„Au mai fost și doi – trei hateri, ce să faci… trebuie să știi la ce film te uiți, e un film cu și pentru adolescenți, nu poți să vrei de la un film pentru adolescenți să îți schimbe gândirea în filosofie”, a spus Andrei Ciobanu.

Cei trei au povestit ce urmăresc pe Netflix, de la „Lucifer”, la „Sex education”, care au fost toți trei de acord că te duce cu gândul la „Oh, Ramona!”. „E un fel de Oh, Ramona! e cu niște liceeni care fac chestii…”, i-a explicat Andrei lui Bogdan, scenaristul jurând că personajul din serial seamănă cu Anemona pe care a cunoscut-o în realitate. „În principiu vă uitați la «Oh, Ramona!» și după aia vedeți și ce mai e pe acolo”, a glumit Bogdan.

Mihaela Pantea este cunoscută ca Mimi de pe vlog și este o tânără care la 19 ani a plecat la Londra să își continue studiile. Fiind pasionată de YouTube, și-a deschis propriul canal care acum este urmărit de mai bine de 700.000 de abonați.

Bogdan Iancu era licean atunci când a jucat în „Oh, Ramona”. S-a născut la 7 noiembrie 1999 în București, iar primul contact cu industria media l-a avut la vârsta de 4 ani, când a filmat o reclamă la ciocolată. În 2009 a debutat în film cu un rol în „Ho, ho, ho!”. De atunci a mai jucat și în „Condamnat la viață/ A Farewell To Fools”, unde a jucat alături de Gerard Depardieu și Harvey Keitel.

Andrei Ciobanu s-a născut la Suceava în 1989 și se descrie ca un explorator al adâncurilor de când a căzut într-un canal, teoretician al platonismului, de când a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu dar și ca un „atlet al amorului adolescentin”. După studenția la Cluj Napoca, s-a stabilit la București, unde este stand-up comedian și a publicat „Suge-o Ramona!”, un bestseller cu peste un milion de cititori ca și continuarea poveștii în „Suge-o Andrei!”.

Comedia romantică „Oh, Ramona!”, în regia Cristinei Jacob, este disponibilă începând de sâmbătă dimineață în 190 de țări prin intermediul platformei globale Netflix, după a stabilit recorduri în cinematografe, cu 260.531 de spectatori în cele 12 săptămâni în care a rulat pe marile ecrane românești.

„Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Așteptată, deopotrivă, de fanii cărții lui Andrei Ciobanu și de cei ai filmelor „Selfie” și „Selfie 69″ ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților iar de pe 1 iunie este disponibilă pe platforma Netflix.

ŞOC total la CFR Cluj. Dan Petrescu începe cursa pentru supremaţie şi aduce alţi doi...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intensivă, după ce a...
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
O îndrăgită artistă româncă, bolnavă de Covid, face un apel disperat. De ce are nevoie...
Masca de protecţie, obligatorie în spaţiile publice din Bucureşti. Ce amenzi riscă oamenii şi ce...
Michael Horodniceanu, inginerul român de la New York. Responsabil de cel mai mare proiect american...
Tragedie în showbiz-ul românesc! Cunoscutul cântăreț, în stare critică la Terapie Intensivă, după ce a...
Astrologul britanic care a prezis pandemia, face o noua dezvaluire! Ce se va intampla cu...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
ULTIMA ORĂ! Ce se întâmplă acum cu Dincă. Este strigător la cer. Părinții fetelor ucise...
BOMBĂ! Nicușor Dan și-a dat DEMISIA. Ce se întâmplă cu alesul bucureștenilor
Când sunt Moşii de toamnă 2020 şi ce se dă de pomană în Sâmbăta Morţilor
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ţara europeană care intră din nou în blocaj total din cauza pandemiei. Autorităţile au hotărât...
Inchide