Motivul absolut de necrezut pentru care un avion a aterizat de urgență

Motivul absolut de necrezut pentru care un avion a aterizat de urgență
Publicat: 17/02/2018, 17:45

Potrivit informațiilor citate de indy100.com, alți doi bărbați, care au avut ghinionul să stea lângă individul respectiv, l-au rugat în repetate rânduri să nu mai tragă pârțuri.

Nu se știe dacă omul avea o afecțiune medicală sau pur și simplu nu se sinchisea de cei din jur, dar mirosul flatulențelor a determinat un conflict spontan la bordul aeronavei Transavia.

După avertismentele personalului și chiar o intervenție a pilotului, avionul a aterizat la Viena și poliția austriacă a fost chemată la fața locului.

Oamenii legii a venit cu câini la bordul avionului, pentru a-l îndepărta pe individul care răspândea „miresme”. Utilizatorul Alfred Dekker a filmat incidentul și l-a făcut public pe pagina sa de Twitter.

Din aceeași aeronavă au fost coborâte și două surori, care se purtau necorespunzător și foloseau un limbaj vulgar.

„Personalul nostru trebuie să asigure un zbor sigur. Când pasagerii prezintă riscuri, se intervine imediat. Oamenii noștri sunt antrenați pentru așa ceva. Cunosc foarte bine limitele. Transavia se situează fără îndoială de partea personalului și piloților săi”, a precizat compania aeriană, într-un comunicat de presă.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase