Nicole Scherzinger se destăinuie: „Era drogul meu, dependența mea”

Nicole Scherzinger se destăinuie: Era drogul meu, dependența mea
Publicat: 02/07/2014, 21:35

„Este o boală oribilă, paralizantă, și a fost o perioadă întunecată pentru mine. Nu cred că a știut cineva din grupul sau din familia mea deoarece am ascuns bine acest lucru, mi-era atât de rușine. Am știut că nu era ceva normal sau sănătos deoarece îmi făceam rău prin faptul că mâncam dezordonat. Era drogul meu, dependența mea. Este ca un cerc vicios nesfârșit”, a spus Nicole Scherzinger pentru revista Cosmopolitan.

Cântăreața, în vârstă de 36 de ani, a declarat, totodată, că și-a dat seama că suferea de o formă gravă de bulimie când a leșinat în timpul unui turneu.

„Începusem să îmi pierd vocea, nu puteam cânta la spectacole și îmi amintesc că managerul meu m-a găsit leșinată pe podea, în Malta sau în sudul Franței. M-am gândit că o să pierd tot ceea ce iubesc, dacă nu mă voi iubi pe mine însămi”, a adăugat Nicole Scherzinger.

Referindu-se la faptul că, în acea perioadă, se afla în culmea succesului ca membră a trupei Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger a spus că viața ei era grozavă la suprafață, dar că se simțea nefericită.

„Aveam o viață grozavă pe dinafară, dar mă simțeam nefericită în interior. N-o să mai permit niciodată să se întâmple acest lucru. Avem doar o viață, iar la acea vreme (în 2005, n.r.), aveam doar 27 de ani”, a adăugat cântăreața.

Nicole Scherzinger s-a remarcat ca solistă principală a grupului Pussycat Dolls, alături de care a lansat, în perioada 2004 – 2009, câteva piese de succes, precum „Don’t Cha”, „Stickwitu”, „Beep”, „Buttons”, „When I Grow Up”, „I Hate This Part” și „Jai Ho! (You Are My Destiny)”. În 2007, Nicole Scherzinger a semnat un contract solo cu casa de discuri Interscope, cu care a lansat două single-uri ce au fost bine primite de public – „Whatever U Like” și „Baby Love”.

În 2010, cântăreața a decis să părăsească definitiv grupul Pussycat Dolls și să se concentreze asupra unei cariere solo. În 2011, artista și-a lansat albumul de debut, intitulat „Killer Love”, care a inclus câteva cântece ce au avut mare succes pe plan internațional – „Poison”, „Don’t Hold Your Breath” și „Right There”.

Pe lângă cariera de cântăreață, Nicole Scherzinger a cochetat și cu actoria, jucând în câteva producții hollywoodiene, dar a avut succes și în alte domenii, precum moda și televiziunea.

Nicole Scherzinger are o relație de mai mulți ani cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, cu care urmează să căsătorească în vara acestui an.