O fană a rapperului A$AP a fost arestată în SUA după ce a amenințat că va arunca în aer ambasada Suediei

O fană a rapperului A$AP a fost arestată în SUA după ce a amenințat că va arunca în aer ambasada Suediei
Publicat: 29/07/2019, 11:48

O femeie este acuzată că a intrat în ambasada Suediei din capitala Statelor Unite și ar fi amenințat că va arunca în aer clădirea.

Suspecta, pe nume Rebecca Kanter, a ajuns în custodia poliției după ce cu o zi înainte ar fi stropit cu un lichid neidentificat intrarea în ambasadă, strigând „O să-i arunc în aer nenorocirea asta!”.

Era deja dată în urmărire de Serviciile Secrete atunci când a revenit la ambasadă ca să se certe cu funcționarii și cu un grup de studenți din incinta instituției. Ea este acuzată că a lovit cu piciorul un monitor și mobila din ambasada suedeză. A fost arestată pe loc.

O filmare publicată online o surprinde strigând către grupul de studenți că „e important să cunoască drepturile omului internaționale”.

Rapperul american A$AP Rocky a fost arestat la Stockholm, în Suedia, la începutul lunii iulie, după un incident violent, fiind suspectat de agresiuni grave.

O înregistrare video în care rapperul și trei dintre gărzile sale de corp pot fi văzuți în timp ce lovesc un tânăr a fost publicată pe platforma online YouTube de site-ul american tmz.com.

A$AP Rocky, pe numele real Rakim Mayers, a fost arestat la Stockholm, la începutul lunii iulie și a fost pus sub acuzare pentru agresiune. Artistul riscă doi ani de închisoare.

Vedete precum cântărețul canadian Justin Bieber, dar și președintele american Donald Trump au cerut eliberarea lui A$AP Rocky, dar autoritățile suedeze spun că nu se vor lăsa intimidate de presiunile făcute la nivel internațional.

Trump a mai spus că poate garanta personal pentru rapper, astfel încât acesta să poată fi eliberat pe cauțiune. Însă, în Suedia, nu se poate ieși din închisoare pe cauțiune.

În vârstă de 30 de ani, A$AP Rocky este rapper, producător, model, actor și regizor de videoclipuri. A debutat în 2011, fiind foarte apreciat de critici. În 2013 și-a lansat albumul de debut „Long. Live. A$AP”, care a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. În 2015, Rocky și-a lansat cel de-al doilea album, „At. Long. Last. A$AP”, care s-a plasat pe primul loc în Billboard 200.

Foto:A$AP Nast/ Facebook