• Publicat:
Magazin

O felie de tort din 1981, scoasă la licitație. Motivul pentru care prețul pornește de la 1.100 de dolari

O felie de tort din 1981, scoasă la licitație. Motivul pentru care prețul pornește de la 1.100 de dolari
O felie din tortul preparat la nunta prințului Charles cu prințesa Diana, în urmă cu 34 de ani, va fi propusă spre vânzare în cadrul unei licitații care va avea loc în această săptămână, informează contactmusic.com.

Licitația pentru felia din acel tort preparat în 1981 va fi organizată la sediul general din Los Angeles al casei Nate D. Sanders. Prețul de pornire a fost fixat la 1.100 de dolari.

Acel tort de nuntă, cu fructe și glazură din cremă de brânză, a fost preparat de David Avery, pe atunci bucătar în Forțele regale ale Marinei britanice. Felia este scoasă la vânzare într-o cutie de prezentare argintie și este însoțită de una dintre notificările originale pe care a fost tipărit următorul text: „Cele mai bune urări, din partea altețelor regale prințul și prințesa de Wales”.

Potrivit organizatorilor, felia de tort se află „într-o stare foarte bună”, în ciuda faptului că ea este mai „bătrână” decât fiul cel mare al cuplului, prințul William.

Aceeași casă de licitație a mai vândut o felie din acest tort de nuntă în 2014. Acea felie a fost achiziționată cu 1.375 de dolari.

Inchide