O profesoară măritată, care a întreținut relații sexuale cu un elev chiar în sala de cursuri, va înfunda pușcăria. Tânăra de 28 de ani îi trimitea minorului mesaje vulgare: „Ești mai frumos pe zi ce trece”

Redactor:
Silviu Bănilă
O profesoară măritată în vârstă de 28 de ani, care a făcut sex cu un elev de 13 ani în sala de clasă și apoi i-a trimis mesaje obscene, și-a recunoscut, marți, faptele.

Brittany Zamora, de 28 de ani, riscă până la 30 de ani de închisoare, după ce a fost acuzată că s-a culcat cu un elev de 13 ani, într-o școală din Goodyear, Arizona, scrie thesun.co.uk.

Femeia, care preda la clasa a șasea, a fost arestată în martie 2018, după ce părinții îngroziți ai victimei au descoperit că aceasta trimitea mesaje obscene pe telefonul fiului lor.

CITEȘTE ȘI: O profesoară care avea o relație cu un minor a fost prinsă datorită unei aplicații de monitorizare pentru smartphone

Zamora i-a scris puștiului că „este mai frumos pe zi ce trece” – adăugând: „Te doresc în fiecare zi, fără nicio limită de timp”.

Profesoara l-a atras pe minor în mrejele ei, printr-o aplicație de social media a școlii, în cadrul Las Brias Academy, spun procurorii de caz.

Aceasta a folosit programul Classcraft pentru a vorbi cu elevi din afara școlii – inclusiv cu victima sa.

„Dacă aș putea să demisionez și să fac sex cu tine toată ziua, aș face asta”, sună un alt mesaj erotic al femeii, transmis copilului.

Zamora a făcut sex cu elevul de 13 ani în sala de clasă, în timp ce un alt elev stătea de „șase”.

Autoritățile spun că „amorezii” s-au atins reciproc, în timp ce alți elevi vizionau un film la clasă.

Profesoara măritată a condus până la casa bunicilor adolescentului, unde a făcut sex cu el în mașină, în timp ce soțul ei era plecat la pescuit.

Cei doi au făcut schimb de fotografii explicite – Zamora trimițându-i puștiului poze cu ea în lenjerie intimă.

În schimb, băiatul îi scria femeii scrisori de dragoste pe sticky notes – inclusiv un mesaj foarte clar: „Ești sexy”.

Zamora, care a început să predea la școala respectivă cu un an înainte de producerea actelor de corupere sexuală, a făcut sex cu elevul de cel puțin patru ori.

Mai mult, acesta i-a cerut insistent să facă sex din nou cu el și totul a fost demascat de cel care stătea „de pază” cât timp Zamora îl molesta pe colegul lui.

Pe de altă parte, soțul femeii a susținut-o în coșmarul ce a urmat după acuzațiile de corupere sexuală.

Femeia își va afla sentința finală în data de 12 iulie 2019.
 

Foto: Capturi YouTube

Inchide