O tânără a întreținut relații sexuale cu propriul tată, de teamă că bărbatul va fi cucerit de sora ei vitregă. Relația incestuoasă, sancționată de polițiști

Publicat: 05/06/2019, 12:32

După ce Travis Fieldgrove s-a reîntâlnit cu fiica lui biologică, pe care nu a cunoscut-o niciodată, relația ar fi putut rămâne una normală, de genul tată-fiică, dar lucrurile au degenerat într-un incest, scrie allthatsinteresting.com.

Bărbatul de 40 de ani s-a căsătorit cu propria fiica și a fost condamnat la doi ani de închisoare, în data de 30 mai, pentru incest. Între timp, soarta juridică a fiicei sale de 21 de ani, Samantha Kershner, rămâne incertă.

Potrivit declarației date de Kershner la poliție, ea și Fieldgrove s-au văzut inițial în urmă cu trei ani, după ce tânăra i-a cerut mamei sale să o pună în legătură cu tatăl pe care nu-l cunoscuse niciodată.

Mama a pus la punct întâlnirea și cei doi s-au văzut, dezvoltând o relație tată-fiică.

foto: Facebook

Cei doi nu au dezvăluit detalii despre momentul în care relația normală s-a transformat într-una romantică și sexuală, dar au recunoscut că au făcut sex pentru prima oară în data de 10 septembrie 2018. În data de 1 octombrie, tatăl și fiica s-au căsătorit.

Documentele judecătorești arată că poliția a discutat inițial cu Fieldgrove și Kershner despre relație în septembrie, după ce a primit un pont de la mama lui Kershner.

Ambele părți au recunoscut că relația are o natură romantică și sexuală, cei doi crezând la început că nu sunt tată și fiică.

Nu se știe dacă au spus o minciună poliției, dar nici nu are importanță, deoarece testele ADN au arătat clar că bărbatul este tatăl fiicei sale, cu care a făcut sex și a pus bazele unei căsnicii.

foto: Facebook

Cei doi au fost arestați în ianuarie și totul a ieșit la iveală. Fieldgrove, de exemplu, a declarat în fața autorităților că nu a crezut, la început, că femeia este fiica lui, deoarece nu și-a regăsit numele în certificatul de naștere al acesteia.

Individul a mai spus că regretă întreaga aventură și se simte jenat. Avocatul acestuia a declarat că Fieldgrove a suferit o leziune la creier și nu este o persoană „funcțională” din toate punctele de vedere.

La început, Kershner a negat că a făcut sex cu tatăl ei, dar nu i-a impresionat pe polițiști. Ulterior, a recunoscut adevărul: „femeia a decis să întrețină relații sexuale cu tatăl ei din cauza competiției de gelozie avute cu sora ei, care dorea să facă același lucru”.

Fieldgrove va face doar 144 de zile de închisoare pentru fapta sa de incest.

Foto: Facebook

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult