O vedetă de 19 ani de pe Instagram a pus la vânzare un produs neașteptat pentru toți „însetații”. Cât costă un borcan

O vedetă de 19 ani de pe Instagram a pus la vânzare un produs neașteptat pentru toți „însetații. Cât costă un borcan
Publicat: 18/07/2019, 17:28

Tânăra a fost surprinsă să vadă că „marfa” s-a vândut în numai trei zile.

Tânăra de 19 ani are succes pe instagram, fiind urmărită de aproape patru milioane de utilizatori. Belle Delphine a anunțat marți că scoate la vânzare apa în care a făcut baie, prețul fiind de 30 de dolari pe borcan: „Îmi vând apa de baie pentru toți însetații pasionați de jocuri video”, a scris tânăra pe Instagram. La scurt timp Belle a postat un mesaj pe Twitter în care a evidențiat absurditatea dorinței de cumpărare a unui astfel de produs: „Așa a ajuns umanitatea”.

După trei zile, marfa s-a epuizat. „Însetații” i-au cumpărat apa de baie. „Nu mă așteptam să fie atât d emulți interesați să cumpere apa în care am făcut baie. Dar dacă asta e ceea ce vă doriți, voi pregăti noi borcănele cât de curând.

Tânăra a povestit pentru Newsweek că a făcut gestul de a-și pune apa de baie în vânzare, după ce mai mulți utilizatori i-au recomandat să facă asta.

„Mai mulți fani m-au întrebat în glumă de ce nu îmi vând apa de baie. Am primit foarte multe comentarii pe acest subiect. Nu mă gândeam că apa mea de duș va atrage atât de mult atenția”, a declarat Belle.