„OH, RAMONA!”, cel mai vizionat film al anului 2019 în România. CRISTINA JACOB: După 30 de ani, suntem PESTE toate celelalte filme AMERICANE

OH, RAMONA!, cel mai vizionat film al anului 2019 în România. CRISTINA JACOB: După 30 de ani, suntem PESTE toate celelalte filme AMERICANE
Publicat: 26/02/2019, 13:13
Actualizat: 25/03/2019, 19:16

Cu 77.327 de spectatori care au intrat în cinematografe să vadă filmul în cea de-a două săptămână, comedia românească a ajuns la un total de 189.208 spectatori, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Despre succesul noului său film, regizorul Cristina Jacob spune: „Vă mulțumesc că existați! Vă mulțumesc că ați venit și veniți în număr atât de mare la film. Noi existăm datorită vouă. Acest film și cinematografia românească există datorită vouă, publicul nostru! Țin să vă felicit că-i susțineți și pe ai voștri, cei care fac filme. Acest succes este al nostru, al tuturor. Împreună am reușit, după 30 de ani, să fim peste toate celelalte filme americane. Împreună putem și noi! Nu numai în film, în toate celelalte! Sunt bucuroasă că au venit atât de mulți plătitori de bilete. Asta înseamnă căau prins curajspectatorii noștri să vină la film și să încurajeze astfel cinematografia noastră. Puțini știu câtă muncă e în spate, cât de mult timp durează să faci un film, cât de mulți profesioniști lucrează la acest puzzle și cât de mulți bani sunt implicați. Și, pentru a avea calitatea pe care am obținut-o cu acest film, aveam nevoie desusținereaîntregului public. E o bucurie pentru noi să vedem că primim și recompensa. E o încurajare să tot facem filme de acest gen.”

De cealaltă parte, Andrei Ciobanu, în calitate de scenarist și autor al bestsellerului după care s-a făcut ecranizarea, adaugă: „Vă mulțumesc din suflet că veniți la film și că vă place ceea ce vedeți. Ne bucurăm, din toată inima, că sunteți alături de noi în această călătorie”.

Iar interpretul rolului principal, Bogdan Iancu le mulțumește cinefililor printr-un mesaj video:

Comedia „Oh, Ramona” este o producție Zazu Film, distribuită de Jacob Bros, care rulează în prezent în 92 săli de cinema din 50 orașe din România.

Biletele pot fi achiziționate de AICI.

Mai multe detalii se găsesc pe Facebook Instagram și YouTube.