„Oh, Ramona!” – premieră de Ziua Îndrăgostiților

Redactor:
Razvan Tupa
„Oh, Ramona!” – premieră de Ziua Îndrăgostiților
"Oh, Ramona!", premieră de Ziua Îndrăgostiților în cinematografe în toată țara. Vezi cele mai plăcute amintiri de la filmări, cu protagoniștii principali și regizorul Cristina Jacob

„E o ocazie bună să ieși în oraș”, i-a descris actrița Melanie Ebanks comedia „Oh, Ramona!” regizorului Cristina Jacob în discuția live la care au mai participat Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Andromeda Godfrey și Leonardo Boudreau.

„A fost o provocare, pentru că lucram într-o limbă diferită și, poate au fost neînțelegeri, dar sunt foarte fericită pentru că sunt profesioniști de primă mână și orice regizor își dorește să aibă acces la o distibuție internațională, pentru că ai ocazia să îi alegi pe cei mai buni„, a explicat Cristina Jacob.

Basil Eidenbenz și-a amintit că printre indicațiile care l-au mirat cel mai tare a fost aceea de a face „ceva interesant„.

„E un film care spune multe povești pe care preferăm să le ascundem de multe ori și mulți le-am trăit în adolescență, indiferent din ce parte a lumii venim”, a spus Leonardo Boudreau.

„Cred că e o ocazie bună să ieși în oraș, cu prietenii sau cu familia, dacă nu ai prieteni” a prezentat comedia „Oh, Ramona!” actrița Melanie Ebanks, interpreta rolului Carla.

„N-aș spune că ești stresantă, dar știi ce vrei„, i-a spus actrița Andromeda Godfrey, interpreta mamei personajului principal din „Oh, Ramona!”, regizorului Cristina Jacob care i-a luat la întrebări pe protagoniștii peliculei sale într-o discuție live.

„Cel mai greu lucru de la filmări a fost să filmăm cu Bogdan”, au glumit actorii străini amintindu-și că Bogdan Iancu, interpretul rolului principal, a avut scene cu fiecare dintre ei.

Acesta nu a uitat filmarea unei scene cu Melanie Ebanks, pentru care a trebuit să încaseze o palmă de 17 ori, numărul de duble cerute de regizor. „Iar eu a trebuit să mănânc croissantul cu ciocolată de 17 ori”, a completat Melanie care a mărturisit de mai multe ori că nu prea găsește ciocolata pe placul ei.

Holly Horne consideră scena filmată pe plajă drept cea mai grea, pentru că era o seară răcoroasă. „La final ne-ai cerut să intrăm în mare și era al naibii de frig” Cred că a fost cea mai dificilă filmare”, i-a spus interpreta Anemonei regizorului Cristina Jacob. „Și pentru mine a fost cea mai grea”, a recunoscut regizorul.

„Carne de vită”, „papanași”, „pui”, „vișinată” sunt cuvintele pe care și le-au amintit cel mai repede actorii în română.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. Filmul, cu Bogdan Iancu, Aggy K. Adams și Holly Horne în rolurile principale, va fi lansat în oficial în România astăzi, de Ziua Îndrăgostiților.

Biletele pentru orice proiecție pot fi cumparate și online de AICI.

 

Inchide