OH, RAMONA!, recomandat de tineri: Un film FOARTE TARE! O poveste REALĂ, care se întâmplă CAM DES

Redactor:
Corespondenti
"Oh, Ramona!". Dute de spectatori au umplut sălile de cinema în weekend. Vezi ce le-a plăcut cel mai mult în film

„Îl recomand. Mi-a plăcut schimbarea personajului principal”, spune un spectator din Târgu Jiu.

Tinerii recomandă filmul „Oh, Ramona”. Unii spun că e o comedie reușită, alții cred că pentru tineri e o lecție de viață.

„Îl recomand pentru că este o idee foarte tare a filmului, este o poveste foarte reală care se întâmplă cam des. Mi-a plăcut felul în care a fost filmat și chestiile care apăreau și pe ecran când era o glumă. E foarte tare”, spune și o clujeancă.

Comedia „Oh, Ramona” i-a impresionat pe tinerii din Ploiești. „Da, a fost amuzant filmul, nu a fost neapărat limbajul vulgar și de aceea l-aș recomanda”, spune un tânăr.

„Este un film românesc și cred că este important pentru noi să sprijinim această industrie a noastră. Are un vibe nou și… nu știu… este frumos, este special pentru noi, pentru tineri și chiar îți dă un vibe și un feeling bun. Cu siguranță l-aș recomanda”, completează o spectatoare.

„Oh, Ramona!” e filmul românesc filmat în engleză la Brașov, Constanța și București, cu o distribuție din care fac parte, alături de tineri actori și vedete din România, și mulți artiști din Marea Britanie și de peste Ocean.

Regizorul Cristina Jacob are deja fanii ei, după succesul comediilor „Selfie” și „Selfie 69„, iar acum aceștia au ocazia să dezbată cu fanii cărții lui Andrei Ciobanu ce are varianta văzută a poveștii de a provocat reacțiile entuziaste ale publicului larg încă înainte de premiera oficială a filmului, aproape toate biletele pentru proiecțiile organizate în avanpremieră fiind epuizate. Abia acum, când comedia a intrat în programul cinematografelor din toată țara, se va putea vedea cu ce iese filmul în evidență în materie de adolescență și maturizare la nivel de alegeri sentimentale.

Comedia „Oh, Ramona!” a fost lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților.

 

Inchide