„OH, RAMONA!” schimbă perspective. BARTOȘ: Neașteptat! TEO: M-am regăsit în Carla. Era șmecheră, dar little oversized

Publicat: 18/02/2019, 15:58
Actualizat: 25/03/2019, 19:12

„Am înțeles că e vorbit în limba engleză și că e o engleză bună. Am înțeles că actorii sunt entuziaști și că sunt…wow!Toată lumea care i-a văzut până acum, toți prietenii mei îmi spun că e fantastic, așa că mă aștept la ce-i mai bun”, spunea Teo Trandafir înaintea proiecției.

După ce a văzut comedia „Oh, Ramona!”, totul a căpătat o nuanță mai personală: „Depinde la care din părțile vieții mele te gândești. M-am regăsit în Carla,(..) Era șmecheră, dar «little oversized». (…) Nici eu nu am fost politically correct tratată în viața asta și atunci a trebuit să fac ceva în legătură cu asta. Până la urmă, nici ea nu se dă lebădă pe gard, nu e ca și când ar veni în filmul ăsta dând senzația că e vreo silfidă, știe exact despre ce e vorba și-și asumă asta cu ținuta pe care ți-o impune statura”, a spus Teo.

Ecranizarea romanului lui Andrei Ciobanu în versiunea gândită de regizorul Cristina Jacob „e combinația perfectă între bun simț, jenă, nebunie, aruncat cu capul înainte… toate poveștile astea, în mod normal incompatibile între ele, în mod normal, se regăsesc în proporții alchimice„, este de părere Teo.

„Te gândești câte lucruri minunate ai fi putut să ratezi și câte lucruri nasoale ai fi putut să îndrepți, dacă puteai să te întorci 24 de ore, 48 de ore, ba în cazul nostru chiar mai mult, vă spun doar că sunt lucruri care se pot repara în filmul ăsta într-un fel în care trebuie să vedeți. Vă sfătuiesc să vă înzestrați cu tot ce înseamnă umor, transparență și cremă hidratantă, pentru că altfel faceți riduri”, a explicat realizatoarea de televiziune.

Perspectiva părinților

Alți spectatori mergeau pe mâna faptului că vor vedea o producție autohtonă: „M-a convins în primul rând faptul că e un film românesc„, ne-a explicat Mihai Iorgulescu, „am înțeles că este o poveste frumoasă și o comedie și avem nevoie de comedii, mai avem nevoie să zâmbim din când în când”.

„Am găsit cuvântul care caracterizează filmul ăsta în ceea ce mă privește: Neașteptat! M-au surprins rezolvările ingenioase și vorbitul actorilor în engleză. Când niște români încearcă să vorbească în română ai mici temeri. Dar după cinci minute, nici nu mi-am mai dat seama. Uiți că e film românesc, doar câte un nume în română…”, a remarcat și actorul Pavel Bartoș. „M-am regăsit în toți cei trei prieteni, la începutul vieții noastre adolescentine. Te regăsești foarte mult în Andrei, dar te regăsești și în prietenul de lângă, și în ăla care are succes la un moment dat… în toți te regăsești (…) Eu l-aș recomanda să-l vadă părinții care au adolescenți. Să vină cu adolescenții lor să-l vadă. Vor găsi multe răspunsuri la întrebări pe care nu le-au pus copiilor lor, ca și copiii care vor avea multe dintre răspunsurile pe care nu le-au primit de la părinți. E binevenit pentru toate generațiile”, a arătat Bartoș.

Ce a schimbat filmul pentru fiecare

Cântăreața Lora a văzut filmul pentru a doua oară la premiera specială de duminică: „Ce mi s-a părut special a doua oară când l-am văzut e că m-a emoționat”, a spus ea. „Mi-a plăcut foarte mult cum a fost ales personajul principal, este foarte tare… am mai văzut filme românești, dar mi se pare că au fost ușor melodramatice și ușor în altă zonă. Ăsta e un film… comercialul ăla bun”, a mărturisit Lora.

Și pentru Bogdan Iancu, interpretul rolului principal, din „Oh, Ramona!”, lansarea peliculei a schimbat câte ceva din dinamica sa cu cei din jur: „M-am întors de la Brașov, unde am fost să anunțăm filmul, am intrat la proiecție să ținem speech. Am anunțat înainte pe Instagram că mergem și am primit mai multe mesaje de la oameni din Brașov să mă felicite și nu mi se întâmplă des, dar unor mesaje reușesc să le răspund. Și am răspuns unei persoane că îi mulțumesc și o aștept la film. Când așteptam în fața cinematografului și făceam poze, a venit o fată, fata căreia i-am răspuns. Mai avea un pic și plângea și tremura, a fost foarte drăguț, a venit la mine și mi-a spus că mă admiră, că m-a mai văzut într-un serial. Am făcut poză cu ea și cât timp o țineam, cumva de spate și prin spate simțeam cum îi bate inima”, a mărturisit actorul pentru Mediafax.

„Nu știu, fiind cam prima dată, nu prea știu cum să reacționez, că nu mi se întâmplă zilnic chestia asta, chiar nu am mai avut o reacție atât de puternică până acum. Tu primești mesaje, doar că niciodată nu îți dai seama ce intenții sau ce simte persoana din spatele mesajului. Când vezi în fața ta pe bune e puternic și e frumos”, a explicat actorul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trucul simplu și rapid prin care să-ți schimbi instant viața în bine