• Publicat:
  • Actualizat:
Magazin

„Oh, Ramona!”, UN SUCCES în cinematografele din țară: Se face ceva FRUMOS și la noi/ Scenele PASIONALE au fost comice și foarte DRĂGUȚ INTERZISE

Video. Forfotă mare în cinematografele din România. Filmul „Oh, Ramona!" a fost lansat. Vezi părerile spectatorilor

Forofotă mare înainte de film la Cluj-Napoca. Peste 100 de oameni au venit în prima seară să vadă producția la unul dintre cinematografele din oraș. Cei mai mulți știu de „Oh, Ramona!” din mediul online sau pentru că au citit cărțile lui Andrei Ciobanu.

Printre cei prezenți, foarte mulți tineri: „Am citit, și primul volum și al doilea și mi-a plăcut foarte mult și abia am așteptat să vin la film”.

„Păi am văzut trailler-ul și mulți prieteni au citit cartea”, spune un spectator.

„Am văzut când am fost data trecută la un film, am văzut trailler-ul”.

Situația este asemănătoare la cinematografele din Ploiești sau Timișoara. Unii spun că se regăsesc în personaje, alții recunosc faptul că au fost prinși în triunghiuri amoroase.

Și toți recomandă filmul: „Mi-a plăcut foarte mult să cunosc actorii și nu mă așteptam să vorbească în engleză și a fost foarte multă comedie”.

„Da, pentru că în sfârșit la noi în țară se face un lucru frumos și e o comedie foarte bună, care se apropie de cele americane cât de cât”.

„Cred că trecerile de la o persoană la alta cel mai mult și personajele foarte bine alese”, spune un alt spectator.

„Mi-a plăcut atitudinea fiecărui personaj, fiecare a avut o atitudine aparte și asta a fost foarte interesant”.

Cât privește o recomandare a filmului pentru prieteni: „E un film palpitant”.

„Mesajul în primul rând, mesajul care îl transmite în primul rând părinților și în al doilea rând tinerilor, faptul că este viața adolescentului din secolul 21 pe care noi, ca și părinți, încercăm să o înțelegem și este singurul fel de a-l înțelege, prin a trăi puțin din ceea ce trăiesc ei în ziua de astăzi”, susține un spectator.

„Da, l-aș recomanda și mi-a plăcut foarte mult că toate scenele au fost… scenele pasionale au fost foarte comice și foarte drăguț interzise, să spunem așa. Și chiar mă așteptam după ce am citit cartea, mă așteptam ca filmul să fie un pic chiar spre porno, dar a fost super ok și asta chiar m-a încântat, nu aș fi vrut să văd, oricum, scenele alea”.

„Sincer, mi se pare cel mai amuzant film pe care l-am văzut vreodată și chiar e foarte bine făcut și actorii sunt foarte grozavi și joacă foarte bine”, spune un timișorean.

Comedia „Oh, Ramona!” este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează și scenariul alături de Alex Coteț și Cristina Jacob. În viziunea și execuția regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără granițe geografice și lingvistice, pentru o generație care trăiește planetar experiențele irepetabile ale adolescenței.

Așteptată, deopotrivă, de fanii cărții lui Andrei Ciobanu și de cei ai filmelor „Selfie” și „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” este lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților. Biletele pentru proiecțiile în avanpremieră „Oh, Ramona” din 13 si 14 februarie pot fi cumpărate de AICI!

Inchide