„Once Upon a Time in Hollywood”, de Tarantino, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

„Once Upon a Time in Hollywood, de Tarantino, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc
Publicat: 20/08/2019, 10:18

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, „A fost odată… la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt și Margot Robbie, este, potrivit cineastului, o odă adusă anilor ’60 hollywoodieni. Filmul a avut premiera mondială la ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes. Aflat în competiție pentru prestigiosul Palme d’Or, filmul a obținut doar premiul Palme Dog, pentru cea mai bună performanță canină, acordat lui Brandy, un pitbull deținut de personajul interpretat de Brad Pitt.

Liderul săptămânii trecute, „Furios și iute: Hobbs & Shaw/ Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”, de David Leitch, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 757.640,51 de lei. După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza „Furios și iute” prezintă acum primul său capitol separat, „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluându-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw.

Podiumul este completat de „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2”, de Thurop Van Orman și John Rice, care a avut încasări de 316.824 de lei de vineri până duminică.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Regele Leu/ Lion King”, de Jon Favreau (312.567 de lei), „Băieți buni/ Good Boys”, de Gene Stupnitsky (190.456,77 de lei), „Povestea incredibilă a lui Enzo/ The Art of Racing in the Rain”, de Simon Curtis (99.860,14 lei), „Annabelle 3/ Annabelle Comes Home/ Annabelle 3”, de Gary Dauberman (58.138 de lei), „Anna”, de Luc Besson (54.818,60 de lei), „Ape ucigașe/ Crawl”, de Alexandre Aja (51.528,70 de lei), „Omul-Păianjen: Departe de casă/ Spider-Man: Far From Home”, de Jon Watts (47.194 de lei).