PARIU CU VIAȚA. Cristina și Vlad pun în scenă povestea „Romeo și Julieta. GALERIE FOTO

Publicat: 30/09/2012, 12:55
Actualizat: 06/07/2016, 14:11

Celebra poveste de dragoste dintre Romeo și Julieta va fi reprodusă de Cristina și Vlad în clipul pe care l-au filmat pentru cover-ul piesei „Love story” al lui Taylor Swift. Tot în episodul difuzat luni, 1 octombrie, de la 20.30, în serialul „Pariu cu viața”, difuzat la ProTv și în avans pe voyo.ro, de la 10.00 personajul interpretat de Cristina, Anca, intră în direct la ProFM alături de Vlad și Oana Tache, cu un ascultător care îi va stârni emoții puternice.

Telespectatorii ProTv îi vor vedea pe Criss și Vlad într-o postură inedită desprinsă din faimoasa operă a lui William Shakespeare – „Romeo și Julieta”.

Pentru că scena balconului să fie redată cât mai autentic, s-a realizat un decor special, iar cei doi s-au documentat temeinic pentru a intra în pielea personajelor.

„A fost un moment special într-un decor de poveste cu o coregrafie LaLa spectaculoasă inventată de Vica, LaLa coregrafa noastră. Înaintea pregătirii coregrafiei am vizionat împreună filmele ‘Romeo și Julieta”, iar ceea ce am adus în serial este un remake al secvenței balconului pe care am integrat-o într-un dans de poveste. Este onorant să joci în pielea acestor personaje devenite deja mit și este o bucurie să o faci în stil LaLa.Totul a fost proiectat special pentru acest moment. De la costume la decor, de la dans la cântec și de la poveste la interpretare, totul a fost pregătit cu lux de amănunte pentru ca acest moment să fie exact ca în basmele copilăriei noastre adică ‘a fost odată ca niciodată””, au spus Criss și Vlad.

Tot în epsidodul de luni, Anca îl insoțește pe iubitul ei in studioul ProFM, unde o întâlnește pe Oana Tache, VJ MTV. Profund emoționată de povestea unui ascultător, Anca intră în direct cu acesta și îl curajează să lupte să-și rezolve problemele de sănătate, mai ales că și ea a trecut prin aceleași traume cu ceva timp înainte.

„Sunt onorată și foarte fericită să joc în noul sezon din ‘Pariu cu viața”. Mi-am dorit de când am văzut primul episod. Am filmat deja împreună de câteva ori atât pentru serial cât și pentru MTV în vara care tocmai a trecut și sunt senzaționali. Rolul meu nu este unul complicat, având în vedere că sunt DJ de radio atât în film cât și în realitate, însă povestea personajului meu este strâns legată de cea a unuia dintre cuplurile centrale – Vlad și Anca și este foarte interesant de urmărit!”, a spus Oana Tache.

Tot în episodul de luni fanii serialului „Pariu cu viața” o vor vedea pentru prima dată pe Ana Baniciu cântând în „Pariu cu viața”. În primul ei clip, Jenel și Rafael se luptă să ajungă la inima Danei. Dacă va reuși Rafael să o cucereasca pe Dana, telespectatorii vor putea afla în serialul de luni, difuzat la Pro Tv.

Familia Anghel ia cina în oraș, însă o întâlnire neașteptată o tulbură pe Anca, iar dramele prin care trece se intensifică. După separare, certurile comice dintre Tănțica și Gică vor aduce zâmbetul pe buze telespectatorilor.

În același episod, fetele din LaLa Band ies la un picnic pe malul lacului, vorbesc și cântă despre iubire pe ritmul piesei „Somebody to love”, Cristi, ajutat de Andrei, își încearcă norocul la un nou loc de muncă, de data aceasta într-o spălătorie auto, secvență redată muzical pe piesa „I Need A Dollar”, iar Monica și Dima cântă în duet „When a Man Loves a Woman” și realizează o coregrafie artistică impresionantă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
CARNEA DE PUI din magazine. Anunțul venit de la cel mai înalt nivel: Să fie...
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația