Povestea Rionei Kelly, femeia cu voință de fier: „Am paralizat și soțul m-a părăsit după 14 ani de căsnicie…” / De ce spune că paralizia e „cel mai bun lucru care i s-a întâmplat”

Redactor:
Gandul
Riona Kelly are doar 37 de ani, dar a trăit numeroase experiențe care i-au schimbat viața.

Are patru copii, locuiește în Halifax și povestește că soțul ei a părăsit-o după ce a suferit un atac cerebral și era pe patul de spital, deși aveau o căsnicie de 14 ani.

Femeia și-a revenit însă miraculos și l-a întâlnit pe Keith, un antrenor care a ajutat-o să-și revină după suferință.

În prezent, Riona merge fără ajutor în casă, dar are nevoie de un cărucior pentru distanțe mai mari.

,,După ce că am suferit un atac cerebral și că am paralizat, am mai avut și de îndurat faptul că mi-am pierdut partenerul cu care trăiam de 14 ani. După ce mi-a cerut divorțul, m-am simțit complet singură. După 5 zile în spital, mi-au spus că îmi poate lua și un an să mă recuperez, dar după 6 săptămâni mi-au zis că nu voi mai merge niciodată. Simțeam tentația să renunț, dar a trebuit să fiu puternică pentru copiii mei, așa că atunci când am reușit să fac primii pași a fost uimitor.

Am postat pe Facebook spunând că vreu un antrenor personal și niște prieteni mi l-au recomandat pe Keith. După prima ședință, am păstrat legătura și relația noastră a înflorit de acolo. Acum suntem împreună de 11 luni, copiii îl plac și în sfârșit simt că am viața pe care o merit. Privind înapoi îmi dau seama că aveam o căsnicie mizerabilă, iar soțul meu m-a abandonat când aveam cea mai mare nevoie de el.

Keith spune că îl inspir, dar mă încurajează în fiecare zi și înțelege durerea prin care trec. Îl iubesc mai mult pe zi ce trece. Privind înapoi, ceea ce mi s-a întâmplat a fost cel mai bun lucru din lume pentru mine. Cazul ei este unul care a inspirat oameni din întreaga lume„, spune Riona, potrivit citește.info.

foto: captură

Inchide