Primii spectatori ai comediei „OH, RAMONA! „: Am investit bine timpul în seara asta. Vă recomand să-l vedeți! Chiar aveți de CÂȘTIGAT

Redactor:
Razvan Tupa
Primii spectatori ai comediei "Oh, Ramona! " dau verdictul: "Am investit bine timpul în seara asta", a spus, pentru MEDIAFAX, Florentina, una dintre primele persoane care au văzut o proiecție în avanpremieră a noului film românesc realizat în limba engleză. Vezi ce reacții au avut spectatorii, după vizionarea filmului.

Primii spectatori care nu au nicio legătură cu producția filmului „Oh, Ramona!” sau cu autorul cărții au intrat miercuri în sălile de cinema să vadă noua comedie românească.

La o proiecție organizată într-o sală VIP de la Cinema City s-au strâns mai mulți câștigători care au primit biletele în urma unui concurs organizat de postul de radio Kiss FM. Spectatorii și-au văzut reflectată timidatea adolescenței (Andreea),  zilele mai zbuciumate din aceeași perioadă (Andrei), sau au fost curioși să vadă cum s-a desfășurat perioada liceului pentru un personaj introvertit (Simona).

„Inițial, când am văzut trailerul mă așteptam să fie filmul total dus într-o tentă foarte sexuală. Văzându-l, am înțeles că este un film destul de profund și am fost șocată de acest lucru”, a declarat la ieșirea din sală Teodora pentru MEDIAFAX.

„Am ieșit cu o energie pozitivă de la acest film. Mi-au plăcut actorii, tineri, fresh, carismatici. Mi-a plăcut cum au fost sugerate anumite lucruri în film, a fost foarte creativ. Am investit bine timpul în seara asta”, spune Florentina

„Primul detaliu care iese în evidență e producția. Mi se pare cea mai mișto din tot ce am văzut până acum în România” recunoaște Ionuț după încheierea proiecției.

„Este un film bun, este un film bun față de ce am văzut la noi, producții românești, chiar este un film bun” spune Răzvan, unul dintre câștigătorii concursului de la radio.

„Chiar e un film interesant, vă recomand să-l vedeți. Chiar aveți de câștigat” a spus Radu Văduva, convins că fiecare dintre prietenii săi se va regăsi în câte o fază a filmului și o să fie interesant să realizeze acest lucru, după ce a văzut „Oh, Ramona!”.

„Trebuie să îl mai văd o dată”, a încheiat Radu când a fost pus să aleagă între Ramona și Anemona, personajele principale feminine din „Oh, Ramona!”.

Așteptată, deopotrivă, de fanii cărții lui Andrei Ciobanu și de cei ai filmelor „Selfie” și „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” este lansată în cinematografele din toată țara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților. Biletele pentru proiecțiile în avanpremieră „Oh, Ramona” din 14 februarie pot fi cumpărate de AICI.

.

 

 

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Cadou fabulos de la Simona Halep pentru Stere, tatăl ei! A plătit 400.000 de euro...
Sigur nu știai asta! Cum îți activezi extraopțiunea, dacă nu ai credit pe cartelă. Trucul...
Sonda spaţială Voyager a detectat un „zumzet persistent” dincolo de sistemul nostru solar
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Românii vaccinați cu prima doză de ser anti COVID vor fi recompensați. Unde poți merge...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
Din ce își câștiga Raluca Bădulescu banii până să ajungă celebră. Toți fanii au rămas...
Curs BNR pentru 12 mai 2021. Stabilitatea economică influențată direct de cursul de schim al...
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
S-a decretat STARE DE URGENȚĂ! Anunțul ȘOCANT al momentului
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Întrebarea care face RAVAGII la interviurile de angajare din România. 90% dintre candidaţi pleacă acasă
Inchide