Prințul Harry face dezvăluiri controversate. Care a fost momentul în care și-a dorit să părăsească familia regală

Prințul Harry face dezvăluiri controversate. Care a fost momentul în care și-a dorit să părăsească familia regală
Publicat: 25/06/2017, 09:47
Actualizat: 06/10/2018, 02:57

Harry, în vârstă de 32 de ani, a oferit mai multe detalii despre tinerețea sa haotică și a dezvăluit modul în care s-a chinuit să își găsească un scop după ce a plecat din armată.

„Am petrecut mulți ani neștiind încotro să mă îndrept, nu voiam să mă maturizez”, a spus prințul.

Au urmat câțiva ani plini de petreceri, băutură și fumat – ani pe care Harry i-a descris într-un alt interviu drept”total haotici” – iar el chiar a recunoscut că a fost foarte aproape de a claca de câteva ori.

Când a decis să devină mai constructiv, acesta a luat în serios posibilitatea de a renunța la statutul regal și de a duce o viață normală în schimb.

„Am simțit că vreau să ies din familie, dar m-am decis totuși să rămân și să îmi găsesc un rol. Nu vrem să fim doar o adunătură de celebrități, ci vrem să ne folosim rolurile pentru a face ceva bun”, a mai spus prințul Harry.

Acesta a mai recunoscut că după moartea prematură a mamei sale s-a simțit”ca acasă” doar în timpul anilor dedicați armatei. În 2007, după 10 săptămâni petrecut în Afghanistan, poziția sa a fost descoperită și făcută publică de către o revistă, iar prin urmare, Harry a trebuit relocat din motive de securitate.

Citește continuarea pe Mediafax.ro