Regizorul Game of Thrones voia să omoare pe toată lumea în timpul bătăliei crunte de la Winterfell: Voiam să fiu nemilos

Regizorul Game of Thrones voia să omoare pe toată lumea în timpul bătăliei crunte de la Winterfell: Voiam să fiu nemilos
Publicat: 20/06/2019, 10:47

La o lună după difuzarea ultimului sezon, regizorul Miguel Sapochnik a făcut lumină. Acesta a povestit că a vrut să-i șocheze pe telespectatori, dar nu a fost lăsat să-și ducă demersul până la capăt de cei doi creatori ai serialului, relatează Indie Wire.

„Am vrut să-i omor pe toți. Voiam să-l ucid pe Jorah la început. Eram pregătit să omor pe toată lumea. Voiam să fiu nemilos, astfel încât publicul să poată spune în primele 10 minute că orice se poate întâmpla, că oricine ar putea muri. Dar David și Dan n-au vrut. Am schimbat mult acest subiect”, a spus regizorul.

Versiunea finală a bătăliei de la Winterfell scoate în față moartea lui Jorah, dar și pe măsură ce încearcă să o apere pe Daenerys. Theon moare de mâna Regelui Nopții protejându-l pe tânărul Bran. Dacă mulți dintre Cei Nepătați și dothrakis mor, puține personaje principale pier în această bătălie.

Totuși, în ultimele episoade ale serialului nimeni nu se poate salva, nici măcar personajele din prim plan.

Daenerys, Missandei, Cersei și Jaime nu au supraviețuit scenariului implacabil scris de David Benioff și D.B. Weiss.

Ultimul episod al serialului „Game of Thrones” a stabilit un record de audiență, fiind urmărit de 19,3 milioane de telespectatori americani.

Foto: Hepta

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase