RETROSPECTIVĂ. Cum arăta Meghan Markle în copilăria. Imagini neştiute cu soţia Prinţului Harry – GALERIE FOTO

RETROSPECTIVĂ. Cum arăta Meghan Markle în copilăria. Imagini neştiute cu soţia Prinţului Harry - GALERIE FOTO
Cum arăta Meghan Markle în copilăria. Imagini neştiute cu soţia Prinţului Harry
Publicat: 29/05/2020, 16:45
Actualizat: 29/05/2020, 17:21

Meghan Markle era deja cunoscută la nivel internațional datorită carierei în actorie, dar mai ales datorită rolului din serialul despre avocatură „Suits”. Ulterior, aceasta a stârnit și mai mult atenția presei și lumii întregi când a început să formeze un cuplu cu Prințul Harry al Marii Britanii, și, ulterior, când s-a căsătorit cu acesta în 2018, la Capela „St. George” de la Castelul Windsor, când a devenit și Ducesa de Sussex.

Cine este Meghan Markle

Meghan Markle a urmat o carieră în actorie, având roluri în mai multe seriale TV înainte de a obține rolul lui Rachel Zane în serialul american „Suits”. Aceasta, care a avut și un blog – „The Tig”, a stârnit atenția presei internaționale atunci când s-a aflat că formează un cuplu cu Prințul Harry al Marii Britanii. După ce și-au anunțat logodna la sfârșitul lui 2017, cei doi s-au căsătorit pe 19 mai 2018 și au devenit părinții lui Archie Harrison Mountbatten-Windsor în luna mai a anului următor.

În ianuarie 2020, cuplul regal a anunțat în mod public că urmează să se retragă din rolul de seniori ai familiei regale.

Copilăria celei care avea să devină Ducesa de Sussex

Rachel Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles, California, fiind fiica Doriei, instructor yoga, și a lui Thomas, director de fotografie.

Când a împlinit vârsta de 11 ani, Meghan a scris mai multe scrisori unor persoane celebre precum primei doamne Hillary Clinton, despre o reclamă de la televizor în care era promovată ideea că femeile sunt copleșite de vasele murdare. Tânăr a considerat că reclama este una sexistă atunci când colegii de clasă au început să țipe, după ce au văzut reclama, că bucătăria este locul femeii.

Ulterior, Meghan a început să studieze actoria și relațiile internaționale la Northwestern University School of Communication, unde a absolvit în 2003.

În 2002, Meghan Markle a obținut primul rol în serialul „General Hospital” și ulterior a apărut în mai multe seriale precum „Cuts”, „The War at Home”, „CSI: NY” și „90210”. De asemenea, actrița a jucat și în filme precum „Horrible Bosses”, „Anti-social”, „When Sparks Fly” și „Dater’s Handbook”.

De-a lungul timpului, aceasta a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în această profesie ținând cont că aparține de două grupe rasiale diferite.

Povestea de dragoste cu Prințul Harry

Meghan Markle a stârnit atenția presei internaționale în 2016 când s-a aflat că se află într-o relație cu prințul Harry al Marii Britannii. Cei doi s-au întâlnit atnci când acesta participa la Invictus Games în Toronto, unde serialul „Suits” se filma la vremea respectivă.

În 2016, Meghan Markle a fost cea mai căutată actriță de pe Google în urma dezvăluirii relației cu prințul. Totuși, la un moment dat, faima apărută peste noapte devenise una toxică iar Palatul Kesington a solicitat într-un comunicat de presă ca intimitatea celor doi să fie respectată și i-a blamat pe cei care făceau comentarii rasiste și sexiste la adresa actriței.

Pe 27 noiembrie 2017, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că se logodiseră în secret în luna respectivă. Prințul William și Catherine, Duchess of Cambridge i-au felicitat – „Ne bucurăm când vedem cât de fericiți sunt Meghan și Harry împreună”.

La câteva săptămâni după, Palatul Kensington a anunțat că nunta regală va avea loc pe 19 mai 2018, la Capela „St. George” din Castelul Windsor.

În ianurie 2018, conturile de socializare ale lui Meghan Markle au fost închise, fiind încă un semn că aceasta va face parte din familia regală.

Controverse regale înainte de marea nuntă

În martie 2018, Meghan Markle a stârnit controverse când în timpul unei vizite oficiale în Birmingham, de Ziua Internațională a femeii, a îmbrățișat-o pe o fetiță de 10 ani care îi mărturisise că vrea să devină actriță, încălcând astfel regula regală rezumată la „a da mâna”.

Ulterior, tot felul de zvonuri au început să apară în presă, unul dintre ele fiind cel conform căruia cei doi viitori soți nu vor semna un acord prenupțial înainte de nuntă.

Ziua cea mare

Pe 19 mai 2018, cuplul s-a căsătorit la Capela „St. George” de la Castelul Windsor. Mireasa a purtat o rochie realizată de Clare Waight Keller de la Givenchy. Cu puțin timp înainte de nuntă, regina Elisabeta i-a conferit lui Meghan titlul de Meghan, Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex.

Archie Harrison Mountbatten-Windsor

Pe 15 octombrie 2018, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor deveni părinți în primăvara lui 2019. Băiețelul, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, s-a născut pe 6 mai 2019, fiind al șaptelea succesor al tronului britanic. La două luni după, a fost botezat în cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul...
Jador s-a despărțit de Oana Ciocan după Survivor All Stars?! 'M-ai mințit de la început!'
FOTO. Așa arată tânăra care a apărut lângă un milionar și și-a mărit tariful, iar...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Generalul Ben Hodges laudă România pentru „cel mai recent exemplu de contribuție la apărarea...
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Irina Loghin, luată cu Salvarea!
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire,...
"Asta m-a pus pe gânduri cu Virginia. Nu e bine ". Robi, dezvăluiri sincere în...
A murit iubitul tenismenei Aryna Sabalenka! S-a stins din viață subit la doar 42 de...
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini...
Acte auto pe care ești OBLIGAT să le ai în ORIGINAL, în mașină
Noul smartphone de la Google, Pixel 9, vine cu o serie de îmbunătăţiri şi caracteristici...
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Judecătorii au luat DECIZIA. Cutremur fără precedent în DOSARUL CARACAL
Vești cumplite de la ANM. Iarnă peste România, cât de frig va fi
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut...
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după...
Nicolae Guță, părere sinceră despre vacanțele exotice. De ce nu a mers cântărețul niciodată în...
Filmarea autentică cu Kate Middleton și printul William după acuzațiile de infidelitate la adresa prințului...
BANCUL ZILEI. Bulă sună la linia fierbinte și îi răspunde una gemând: Dar ce faci...
De ce dăm vina pe victime?