Rochiile de mireasă care se poartă în acest sezon

Rochiile de mireasă care se poartă în acest sezon
Publicat: 22/06/2017, 04:02
Actualizat: 01/10/2018, 22:35

Pentru miresele care aleg să petreacă acest eveniment într-un loc somptos, precum un castel, un ballroom sau un conac, Andra Turcanu are sfaturi legate atât de rochii, cât și de accesorii: „Rochia trebuie musai să conțină elemente prețioase, detalii sofisticate și atent lucrate, toate înglobate într-un look luxuriant și plin de impozanță! Cu toate acestea, dată fiind „greutatea” evenimentului, află că la fel de grea va fi și rochia ta. Ia în calcul acest lucru și ai grijă să nu permiți ca postura ta ori starea de spirit să fie afectate. Dacă rochia este lungă și amplă, poți compensa cu o pereche de pantofi comozi, însă atenție, la fel de prețioși. Accesoriile pot fi multe, bogate și neapărat valoroase și autentice”, spune designerul.

Dacă petrecerea de nunta va avea loc pe plajă, Andra recomandă rochiile realizate din materiale fluide: „Culoarea rochiei poate bifa oricare din nuanțele pastel, mai ales cele ce se confundă cu nisipul. Accesorizează cu brațări, sandale fără toc ori…rămâi desculță. Atenție la lungimea rochiei! Dacă alegi una lungă sau cu trenă, ia în calcul că aceasta se poate agăța și ajustează lungimea din start, ori îmbrățișează orice „defecțiune” de genul” .

Pentru nuntile din această vară, de lângă piscină sau din mijlocul unei grădini, designerul propune rochiile cu elemente romantice, accente delicate și țesături realizate cu măiestrie și pasiune: „Siluetele simpliste, cele în linie A ori chiar rochiile scurte, sunt cele potrivite unui asemenea cadru. Pentru a te integra și mai mult în tematica evenimentului tău, potț încorpora detalii florale, volane ori alte volumetrii care completează ‘peisajul”. Incălțămintea și accesoriile vor fi cochete, cu multă personalitate și neapărat în rezonanță cu ambientul.”, spune designerul.

Dacă nunta va avea loc la un hambar stilizat, care îmbină rusticul cu modernul, Andra Turcanu sfătuiește miresele să aleagă o ținută cu accente boeme: „Rochia poate avea inserții de dantelă, poate fi cu umerii căzuți sau – de ce nu -poți opta pentru o șalopetă diafană. Alege încălțămintea comodă și puține accesorii, dar conceptuale, precum bentițe din flori și plante, ori un buchet simbolic realizat din flori de câmp”.

Pentru miresele care aleg o destinație neconvențională, cum ar fi Las Vegas-ul, Andra Turcanu avertizează: „Ținuta trebuie să fie wow. Designer-ul adaugă faptul ca atitudinea si stilul inedit vor fi deliciile care completează look-ul fabulous: „Tot ce este dificil de înțeles, abordat și purtat de miresele obișnuite este deliciu pentru tine! Volumetrii arhitecturale, asimetrii, aplicații excentrice, dar stylish, toate sunt pe lista ta de must­-uri! În plus, poți lua în calcul șalopetele ori deux pieces-urile adroginice!”, mai spune Andra Țurcanu.

Andra Turcanu a fondat brandul pe care îl deține în 2012, cu 200 de euro împrumutați de la tatăl ei, în mansarda casei în care locuia, iar în prezent are magazine în Bucuresti, Galeriile Lafayette din Dubai Mall și în Melbourne.