ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 5. Cine sunt ultimii 3 concurenți care s-au calificat în FINALA ROMÂNII AU TALENT

Publicat: 10/05/2014, 08:34
Actualizat: 29/07/2014, 21:27

ROMÂNII AU TALENT. Primul număr calificat în finală în urma votului din partea publicului a fost cel al grupului „Brio Sonores”, care au impresionat cu vocile lor, scrie Mediafax.ro.

Sabin Cojocaru, băiatul care dansează ca Michael Jackson, a fost următoarea alegere a publicului..

Alexandra Siverenco, mica dansatoare care i-a topit pe jurati cu grația și eleganța sa, și iluzionistul Cezar Bălășoiu au fost următorii în preferințele votanților. În urma barajului, a trecut mai departe în finală Alexandra Siverenco.

În semifinala „Românii au talent”, Alexandra a uimit din nou cu eleganta miscarilor sale, rar intalnita chiar si la dansatorii profesionisti, dupa cum a remarcat Mihai Petre. Andra s-a declarat si ea cucerita de simpatica fetita:

„Ești perfectă! Ești atat de frumoasa! O să te tin minte toata viața. Te iubesc!”, i-a marturisit emoționată Andra.

Candidat la premiul pentru originalitate a fost ales Biba Struja.

ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 5 SEZONUL 4. Lupta pentru titlul de cel mai talentat român și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro puși la bătaie de show-ul ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, se apropie de final. ProTv transmite în această seară ultima SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Grupul Brio Sonores a ridicat juriul și publicul în picioare atunci când a interpretat piesa „O Sole Mio” în preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. „Ne-au ucis!”, a spus Andi Moisescu la final.

Cezar Bălășoiu a uimit publicul și juriul ROMÂNII AU TALENT în etapa preselecțiilor cu un număr de magie. „Această pasiune am avut-o de mic copil, dar cu certitudine mi-am consolidat dorința de a studia acestă latură artistică datorită unui spectacol susținut de David Copperfield difuzat la ProTV în anul 1999, în noaptea de Revelion”, a spus tânărul.

Nu a urmat cursuri sau școli pentru pregătirea talentului său. „În mare parte am fost autodidact. Talentul mi l-am descoperit de unul singur, dar atât prietenii, cât și familia m-au susținut în tot ce am făcut. La început au fost puțin sceptici, dar văzând că este singurul lucru pe care îmi place să îl fac și sunt în stare să îmi risc și viața pentru ceea ce iubesc cel mai mult”, a mai spus Cezar.

Rock-ul lui Theodor Rușu va lupta și el pentru un loc în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. „Doi ani am cântat în trupa Liverpool, alături de instrumentiști excepționali, iar în acești doi ani mi s-a permis să evoluez”, a spus tânărul, în vârstă de 24 de ani.

Un număr inedit au prezentat la preselecții cei doi băieți de la Slackline Târgu Ocna, care au arătat că din mersul pe sfoara în echilibru și pe ritmul muzicii poate rezulta o prestație extrem de spectaculoasă.

FourEast Emsiz este o trupa de beatbox formată din Bogdan Nistor, Vlad Rotaru, Sergiu Bejenaru și Cosmin Agache, acesta din urmă a cucerit publicul încă din primul sezon al show-ului ROMÂNII AU TALENT în primul sezon.

Duo Apostol a fost înființat în urma unei frumoase povești de dragoste dintre 2 persoane care vin din 2 „lumi” total diferite, având ca membri pe Nicoleta Adina Iancu în vârstă de 28 ani, de profesie acrobat, și Ionuț Apostol în vârstă de 29 ani, de profesie consultant vânzări.

„Păpușa vie” Alexandra Siverenco se numără și ea printre ultimii semifinaliști de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. „Mi-am descoperit talentul în momentul în care mama a descoperit-o pe doamna Anastasia și a rugat-o să facă ore de balet cu mine măcar o dată pe săptămână pentru a mă ajuta să îmi îndeplinesc visul: acela de a deveni o mare balerină”, a spus Alexandra, în vârstă de 7 ani.

Real Action Crew va lupta și ea în ultima SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cei trei puști sunt hotărâți să le demonstreze celor trei jurați și publicului că merită un loc în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

Trupa de dans Black & White este format din 15 tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani. Concurenții sunt determinați să câștige un loc în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, și de ce mare premiu, cu ajutorul căruia și-ar putea construi un studio de dans.
Surorile acrobate Alina și Romina Cuatev vor da și ele tot ce e mai bun pentru a câștiga un loc în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Acestea au convins juriul că merită să ajungă în această etapă cu abilitățile lor de acrobație.

„Omul- baterie” Biba Struja, în vârstă de 50 de ani, a impresionat juriul cu abilitatea sa de a se juca cu focul la propriu. Pe numele adevărat Slavisa Pajkic, se descrie ca fiind unul dintre cei mai puternici conductori electrici umani din lume. Sârbul, bolnav de displazie ectodermala ( nr. o maladie rară, de care suferă aproximativ 7.000 de persoane din întreaga lume și care se manifestă prin absența glandelor sudoripale, absența dinților sau prezența unui număr foarte mic de dinti malformați), a devenit imun înaltei tensiuni și poate rezista, fără probleme, unui voltaj ridicat. Cu timpul, a învățat chiar să-l controleze.

Sabin Cojocaru are 14 ani și a câștigat un loc în SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, cu talentul său de a dansa freestyle. Adolescentul a învățat singur să danseze freestyle, iar mișcările sale l-au făcut mândru pe tatăl sau, care a izbucnit în lacrimi după ce Sabin și-a terminat reprezentația pe scena ROMÂNII AU TALENT, în etapa preselecțiilor. „Îți prevăd un viitor foarte frumos”, i-a spus Andi Moisescu băiatului, care a ajuns în această etapă a show-ului cu trei de „Da”.

Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa Workout, Stefan Popescu, Cătălin Mihalache, Raul Gheba, Leon Magdan, Claudia Stroe, Cvintetul Anatoly, Emy Dragoi, Octavian Stoica, Alin Beca și Cătălina Tâmpau și-au asigurat deja locul în MAREA FINALĂ, iar lor li se vor alătura ultimele trei talente care vor cuceri telespectatorii vineri seară.

În afară de marele premiu de 120. 000 de euro destinat câștigătorului, Riccardo Masidda, Catalin Mihalache, trupa „Qui Peut”, Florinel Lautaru și încă un concurent ales de juriu în această SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT se vor lupta pentru premiul de originalitate în valoare de 10. 000 de euro.

FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4, este tot mai aproape, iar concurenții sunt pregătiți să arate întregii țări că merită să poarte titlul de „cel mai talentat român”. Telespectatorii vor decide și săptămâna aceasta care sunt cei trei care vor duce lupta pâna la capat, vineri, de la 20:30, la ROMÂNII AU TALENT.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului