ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Cine sunt concurenții care au ajuns în FINALĂ după cea de-a doua ediție live a show-ului

Publicat: 19/04/2014, 00:26
Actualizat: 19/05/2015, 10:33

Cătălin Mihalache, concurentul care desenează cu aproape toate părțile corpului, Ștefan Popescu, cunoscut și sub numele de Fane Mississippi Delta Blues, concurentul care a cucerit publicul cu vocea sa de negru, și Raul Gheba, tânărul care face stand-up comedy sunt finaliștii dela ROMÂNII AU TALENT aleși după cea de a doua ediție live a show-ului transmis de ProTv.

Săptămâna viitoare o nouă rundă de semifinale va fi transmisă de ProTv. Alți 12 concurenți vor da tot ce e mai bun pentru a demonstra că merită să ajungă în MAREA FINALĂ ROMÂNII AU TALENT și de ce nu de a câștiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

gândul a transmis LIVE TEXT e la ROMÂNII AU TALENT, SEMIFINALA 2, SEZONUL 4. Mai jos puteți vedea cele mai importante momente ale show-ului.

UPDATE 00.12 „Nu a fost greu să decidem cine merită să meargă mai departe în show pentru premiul de originalitate. Acesta este Cătălin Mihalache”, a spus Andra. Cătălin Mihalache nu este la prima nominalizare din această seară. El a fost desemnat de spectatori și telespectatori candidant și la titlul de cel mai talent român.

UPDATE 00.05 Trupa Space și Raul GHeba ocupă locurile trei și patru în topul clasamentului stabilit de voturile spectatorilor și telespectatorilor. Juriul este cel care va decide cine este cel de-al treilea finalist ales în această ediție live a show-ului ROMÂNII AU TALENT.

„Este un moment delicat deoarece trebuie să comparăm două lucruri diferite. Grupul Space ne-a oferit emoție. Viața fără emoție nu mai e viață. În același timp am avut parte de o floare rară în această emisiune și anume umorul. Alegerea mea este Raul”, a spus Andi Moisescu atunci când a fost pus să aleagă.

„Dacă aș putea să fac o minune în Vinerea Mare v-aș trimite pe toți în FINALA ROMÂNII AU TALENT. Nu pot să spun că e momentul meu preferat din această emisiune. Este un moment foarte greu. Decizia mea este Trupa Space”, a spus Andra.

„Aș fi vrut să se termine la tine. Sunt două momente complet diferite. Asta ne face nouă misiunea aproape imposibilă, dar astea sunt regulile jocului. Raul a avut un moment foarte bun. După prestație i-am spus că aș vrea să îl văd în finală. Voi mi-ați oferit un moment de dans realizat foarte bine. Arătați foarte bine împreună. E o decizie grea, însă pentru mine ROMÂNII AU TALENT înseamnă un concurs care aduce emoție și pe cineva care face spectacol. Mai departe în FINALĂ ar trebui să meargă Raul Gheba”, a spus și Mihai Petre.

Astfel, în FINALA ROMÂNII AU TALENT după cea de a doua ediție live a emisiunii merg Cătălin Mihalache, Ștefan Popescu și Raul Gheba.

UPDATE 00.04 Cel de-al doilea finalist este ȘtefanPopescu.

UPDATE 00.02 Primul finalist desemnat în cea de a doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, în urma avoturilor este Cătălin Mihalache. Acesta va primi și premiul pentru vânătorii de talente. Acetsa a câștigat 2.000 de euro, el fiind primul câștigător al acestui premiu.

UPDATE 23. 53 STOP VOT au spus prezentatorii show-ului. În câteva momente vom afla cine sunt următorii finaliști.

UPDATE 23. 50 Ana Munteanu, fostă concurentă la ROMÂNII AU TALENT, a revenit în show de această dată nu ca pretendentă la marele premiu în valoare de 120. 000 de euro, ci ca invitată. Artista care desenează în nisip a impresionat și de această dată audiența cu talentul ei.

UPDATE 23. 41 Andra a pregătit un moment special pentru SEMIFINALA 2 de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. Aceasta a părăsit masa juraților și a urcat pe scenă și a cântat o melodie din folclorul românesc – „Lung îi drumul Gorjului”.

Pentru acest moment și-a schimbat și ținuta. În plus, pe scenă s-a încins o horă pe ritmurile muzicii cântate de Andra.

UPDATE 23. 17 Smiley și Pavel bartoș au anunțat START VOT. Astfel, spectatorii și telespectatorii își pot vota favoriții. Ivan și Svetlana Rotari, însoțiți de cățelușii dresați, trupa de dans Space, Cătălin Mihalache, pictorul care desenează și cu mâinile, și cu picioarele, Eduard Dorobanțu cu al său 3D SKY, adică „dansul” unui avion de mici dimensiuni, Ștefan Popescu alias „Fane Mississippi Delta Blues”, contorsionistele gemene de la Duo Criss, sportivii de la Hungry Tigers, Fanfara Chetris a frațior Lucan, surorile Timofte, Jean Pierre Obiang, trupa SuperChill și artistul de stand-up comedy Raul Gheba sunt concurenții au fost prezenți în cea de-a doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4.

UPDATE 23. 07 Cătălin Mihalache este ultimul semifinalist care urcă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în această seară. Acesta are un talent neobișnuit: desenează și cu mâinile și cu picioarele.

Cătălin Mihalache a desenat cu ambele mâini în același timp ținându-le la spate, a desenat ținând marker-ul în gură, apoi și l-a poziționat la nivelul frunții, după care l-a pus la subțioară, iar în cele din urmă a desenat cu piciorul drept.

„Eu îl cred pe Cătălin în stare să deseneze și în picaj”, a spus Andi Moisescu la finalul momentului pe care l-a pregătit concurentul.

„Eu cred că ești unul dintre candidații cu șanse serioase la premiul de originalitate. Faci ceva frumos. Felicitări”, a spus Mihai Petre.

„Ai toată admirația și aprecierea mea. Știu că ești un om sensibil. Sunt alături de tine. Voi fi alături de tine și după acest concurs. Felicitări”, a spus Andra.

„Avem de-a face cu un om talentat până în măduva oaselor. Ești unul dintre cei mai serioși candidați nu doar pentru premiul de originalitate, ci și pentru cel de vânătorii de talente, dar și pentru marele premiul în valoare de 120. 000 de euro. Bravo”, a spus Andi Moisescu.

UPDATE 22.57 Contorsionistele Duo Criss sunt penultimele concurente care urcă pe scena de la ROMÂNII AU TALENT în cea de a doua semifinală a a emisiunii.

„Două pisicuțe. Se îndoaie, se înconvoaie. Întradevăr e spectaculos ce fac, dar în semifinală trebuzie să scoată gheruțele”, și-a exprimat Mihai Petre așteptările pe care le are de la cele două gemene.

„Tema asta m-am obosit. Voi arătați ca niște campioane mondiale la mațele încurcate. Sunteți foarte bune din punct de vedere tehnic, dar nu reușiți să umpleți foarte bine momentul. Mi-a plăcut numărul vostru, dar nu a fost extraordinar de mult”, a spus Mihai Petre.

„Felicitări felelor. Nu fiți dezamăgite. Fetelor mie mi-a plăcut foarte mult de voi. Vă felicit că v-ați descurcat foarte bine”, a spus Andra.

UPDATE 22. 37 Raul Gheba încearcă să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT cu un număr de stand-up comedy. „În seara asta o să încerc să duc un pic mai departe conceptul de stand-up comedy”, promite concurentul.

Membrii juriului și cei doi prezentatori ai emisiunii ROMÂNII AU TALENT au fost introduși în momentul lui comic. „Două prietene în autobuz: Fată unde faci învierea? La patriarhie. Și ți-ai rezervat masă”, este una dintre replicile pe care Raul le-a spus în timpul moemntul său pregătit pentru SEMIFINALĂ.

„Raul mi-a plăcut momentul tău pentru că ai un spirit de observație foarte bine dezvoltat. Este un număr care ar trebui să meargă în finală”, a spus Mihai Petre.

„Mi-a plăcut foarte, foarte mult. Eu nu am fost niciodată la stand-up comedy. M-am simțit foarte bine. felicitări. O să vin la spectacolele tale”, a spus Andra.

„E foarte bine că avem de-a facă cu un veritabil stand-ul comediant”, a precizat Andi Moisescu.

UPDATE 22. 24 „Nivelul lor este foarte ridicat. De finală aș spune”, este caracterizarea pe care Mihai Petre le-a făcut-o celor de la trupa de dans Space.

„Încercăm mereu să facem ceva nou. Nu ne limităm doar la dans”, se caracterizează membrii trupei,. care au spus că pentru SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT s-au pregătit două luni.

Momentul prezentat de trupa Space a fost unul spectaculos. Au creat o poveste deși s-au folosit de un ecran de pânză în spatele căruia au dansat.

„A fost cel mai frumos moment și cel mai emoționat moment. Nu mai am cuvinte. Mi s-a făcut pielea de găină. Vă vreau în finală”, a spus Andra.

„Mi-a plăcut enorm. Cel mai bun moment de spectacol de la ROMÂNII AU TALENT. Mi-ați dat o stare foarte ciudată în timpul numărului: vroiam sa vă vă văd și să vă mulțumesc și să vă spun că vă admir și să vă spun că sunteți un exemplu”, a spus Mihai Petre la finalul momentului pregătit de trupa Spece pentru SEMIFINALĂ.

„Momentul lor a transmis emoție. Ce mi-a plăcut cel mai mult la momentul lor este că mi-au demonstra că ideile sunt tot ceea ce contează”, a spus Andi Moisescu, care i-a felicitat pe concurenți.

UPDATE 22. 07 Ștefan Popescu este șoferul de tir de 57 de ani care va urca pe scenă hotărât să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT. „Am început să cânt pe la 17 ani și m-am oprit pe la 30. Dragostea mea cea mai mare este muzica”, a mărturisit concurentul, care a precizat că de-a lungul vieții sale a avut mai multe meserii.

Fane Mississippi Delta Blues a fost aclamat îndelung de cei prezenți în platou. Mai mult, juriul a dansat pe tot parcusul piesei cântate de acesta.

„Mi-a plăcut momentul tău. Ai avut o scădere la un moment dat, dar nu contează. Tu ești un personaj. Ai o voce bună. Ce mă uimește la tine este prezența ta scenică. Ești un personaj. Faci spectacol. Te felicit. Bravo”, a spus Mihai Petre.

„Mie mi-a plăcut foarte mult acest număr. A fost pe sufletul meu. Un om atât de simplu cu un talent atât de imens. Mi-ați făcut o seară minunată. Îmi umpleți sufletul de fericire”, a spus Andra.

UPDATE 21. 59 Surorile Timofte sunt tinere care au ajuns în această etapă a show-ului datorită unui număr de dans indian și tot cu un astfel de moment vor să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 4. „Am hotărât să participăm la îndemnul părinților și a prietenilor”, au mărturisit tinere.

Un moment desprins din filmele de la Bollywood au pregătit surorile pentru această etapă a show-ului.

„De fiecare dată când le văd mi se pare că văd dublu. A fost un moment corect, dar care nu a reușit să mă cucerească. Voi ați venit și ați dansat același dans indian care dacă am dura 10 secunde apăsam butonul. Nu ați reușit să mă convingeți”, a spus Mihai Petre.

„De aici s-a văzut foarte bine. Mie mi-a plăcut. e un dans indian. Au dansat pe ritm. Mie mi s-a părut că sunteți de acolo din film. Eu nu am decât să vă felicit. Bravo, fetelor”, a spus Andra la finalul momentului pregătit de suorile timofte.

UPDATE 21. 42 „Noi ne-am pregătit intens și sperăm ca juriul să aprecieze acest efort”, a spus unul dintre membrii trupei Hungry Tiger, înainte de a urca pe scenă și de a-și prezenta numărul pregătit pentru cea de a doua SEMIFINALĂ ROMÂNI AU TALENT.

Pentru această etapă a show-ului transmis de ProTv, tinerii au pregătit un număr în care și-au evidențiat forța fizică. Momentul nu a fost unul pe placul lui Mihai Petre care a apăsat butonul X.

„A fost minunat numărul vostru. Nu știu ce am avut de am apăsat”, a spus ironic cel mai dur jurat al concursului. „Nu a fost prea bine. Nu ați reușit să creați un moment. Nu ați reușit să creați un moment ci chiar ați fost caraghioși. Prea multe idei dezordonate. haos general. În ciuda faptului că aveți niște calități, ați fost caraghioși”, a mai continuat Mihai Petre.

„Mie îmi plac băieții foarte mult. Probabil ne așteptam la ceva mult mai spectaculos pentru semifinală. Ați fost niște mâțe tare faine”, a spus Andra.

Nu a fost cea mai minunată coregrafie care a fost la noi la ROMÂNII AU TALENZT. NU a fost un număr emoționant, ciu un număr impresionant”, a spus Andi Moisescu.

UPDATE. 21. 32 „Talentul pare mai degrabă dexteritate, privit de la sol”, așa l-a caracterizat Andi Moisescu pe Eduard Dorobanțu, concurentul care a venit la ROMÂNII AU TALENT determinat să câștige marele premiu cu talentul său de a manipula o mini-aeronavă.

„Am lucrat foarte mult la numărul prezenta în această seară. Va fi un număr extraordinar. veți vedea”, asta a promis semifinalistul înainte de a urca pe scenă.

Acesta și-a lansat aeronava în platoul de la ROMÂNII AU TALENT, iar cu ajutorul unui ecran improvizat Eduard Dorobanțu a dat impresia celor prezenți că avionul se află în zbor pe cer și nu într-un platou de filmare.

„Când ai venit la preselecții mi s-a părut că numărul tău nu are prea multe șanse, că nu poți să spui prea multe povești. Așa credeam eu atunci. Mi-ai demonstrat contrariu. Deși pare o joacă de copii, în realitate nu e așa”, a spus Mihai Petre.

„Sunt așa de bucuroasă că mă aflu la ROMÂNII AU TALENT pentru că văd mereu altceva. Mă impresionează numărul pe care l-ai creat. Mi se pare ai atins toate punctele sensibile. Și muzica și imaginele au fost foarte sensibile. felicitări”, a spus Andra.

„Mi se pare atât de imposibil că poți să transmiți atâta emoție cu un singur avion. Bravo”, a spus și Andi Moisescu la finalul numărul prezentat de Eduard Dorobanțu.

UPDATE 21. 22 „Sunt un iureș de energie care nu are cum să nu îți facă pielea de găină”, așa i-a caracterizat Andra pe cei de la trupa Super Chill.

Au urcat pe scenă, au dansat și au cântat la diferite instrumente. Numărul lor pregătit pentru SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT a fost unul plin de energie. Jurații s-au ridicat în picioare la finalul numărului lor.

„Momentul lor a fost foarte bun. Asta așteptăm de la toate numerele. Voi ați reușit să face de toate: cântați bine, dansați foarte bine. Vă felicit. Bravo”, a spus Mihai Petre.

„Este cea mai frumoasă nebunie de la ROMÂNII AU TALENT. Îmi transmiteți o energie super pozitivă. Mă bucur că sunteți aici. Îmi doresc pentru voi să mergeți cât mai departe, chiar în FINALĂ”, a spus Andra.

Andi Moisescu a spus că momentul lui l-a făcut să se simtă în Las Vegas.

UPDATE 21. 08 „Dansul pentru mine înseamnă numai bucurii”, a spus Jean Pierre Obiang, următorul concurent care urcă pe scena de la ROMÂNI AU TALENT și luptă pentru un loc în MAREA FINALĂ.

Concurentul a fost susținut și de câțiva membrii ai baletului Edi Stancu. Jean Pierre Obiang a făcut peste 120 de piruete stând în cap.

„Vreau să te felicit pentru performanța ta. Mă impresionează cu atât mai ult cu cât un act artistic vine dintr-un conflict interior. Bravo, felicitări”, a spus Mihai Petre.

„Mi-a plăcut foarte mult spectacolul tău. Ai evoluat extraordinar de mult. Ambiția asta pentru mine este de aplaudat”, a spus Andra.

„Două lucruri mi-au plăcut: mi-a arătat adevăratul stil al breakdansce-ului, iar al doilea lucru constă în afptul că ne-a arătat România așa cum este: cu susl în jos”, a preciazt și Andi Moisescu la finalul numărului.

UPDATE 20. 56 Ivan și Svetlana Rotari au pregătit un număr demn de SEMIFINALA ROMÂNII AU TALENT. Aceștia au venit cu șapte căței.

Cățeii s-au descurcat de minune și au respectat în tocmai comenzile date de stăpâna lor. Numărul de dresură a presupus rostogoliri, sărituri prin cercuri și peste obstacole.

„Mi-a plăcut foarte mult numărul tău pentru că este un număr coerent. Cățelușii au fost foarte eleganți. Ce mi-a plăcut cel mai bine este că ei se simt cel mai bine în două picioare”, a spus Mihai Petre la finalul numărului.

„Svetlana ești un om minunat. Mi-a plăcut foarte mult numărul tău. Am stat foarte relaxată nu am avut emoții. de obicei stau foarte încordată la reacția animalelor la aplauze. Se vede că sunt obișnuiți cu apauzele”, a spus Andra.

„Au fost foarte haioși cățelușii. M-au uitat cu foarte mare atenție la ei. Nu știu dacă dansează mai bine decât Bianca Drăgușanu, dar sigur sunt mai ascultători”, a spus și Andi Moisescu.

UPDATE 20. 53 Pe timpul pauzei publicitare telespectatorii au putut urmării atmosfera din platoul emsiiunii ROMÂNII AU TALENT.

Ecranul televizorului s-a împărțit în trei: spotul care ocupa cea mai mare parte a ecranului, mesaje și în dreapta sus apăreau prezentatorii și jurații.

UPDATE 20. 46 Este o seară foarte importantă. Foarte mult ne-am bucura să ajungem în finală să câștigăm”, a declarat unul dintre membrii Fanfarei Chetriș.

Andi Moisescu, Andra și Mohai Petre au dansat de la masa juraților pe ritmul Fanfarei Chetriș.

„Singurul lucru special e că domnul de aici a mângâiat toba mare cu măciuca. Asta mi s-a părut ceva în plus. Bravo”, a spus Mihai Petre.

„Mi-a lipsit și mie ceva. La preselecții ați jucat, ați dansat. De data asta de ce nu ați dansat. oricum a sunat impecabil. felicitări. Bravo”, a spus Andra.

„Mie mi s-a părut că avem de-a face cu o demosntrație impecabilă dintre a cânta muzică și a trăi muzica”, a punctat Andi Moisescu.

UPDATE 20.30 A doua SEMIFINALĂ ROMÂNII AU TALENT a început.

Andra și-a făcut apariția într-o rochie semnată Dana Budeanu, ținuta face parte din noua colecție primăvară-vară a designerului.

Cei doi prezentatorii au făcut schimb de locuri cu jurații. „Doamenlor și domnilor”, a început Mihai Petre să îi prezinte pe primii concurenți ai show-ului: Fanfara Chetris.

Mai jos puteți vedea cine sunt semifinaliștii care lupta pentru titlul de cel mai talentat român și pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Ivan și Svetlana Rotari sunt concurenții care i-au convins pe cei trei jurați ai show-ului ROMÂNII AU TALENT că merită un loc în SEMIFINALĂ cu un număr de dresaj. Astfel, aceștia vor reveni pe scenă însoțiți de cățeluși.

Trupa de dans Space este din Chișinău și a avut o serie de colaborări cu diferiți atât de talie mondială, cât și națională, printre care se numără Boney M, 3 Sud-Est, Olia Tira, Cristina Scarlat, Nelly Ciobanu și Iulia Saviceva. Membrii trupei vor face parte din echipa care va reprezenta Eurovision anul acesta la Copenhaga.

Tinerii au venit la preselecțiile de la ROMÂNII AU TALENT pentru a demonstra că talentul lor merită să câștige marele premiu de la ROMÂNII AU TALENT.

Cătălin Mihalache, în vârstă de 47 de ani, a impresionat juriul la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT cu talentul său neobișnuit. Acetsa desenează atât cu mâinile, cât și cu picioarele. Bărbatul s-a născut în satul Prooroci, comuna Milcov, județul Olt. În prezent este șomer. „Am decis să particip la această emisiune pentru a-mi scaote talentul în evidență. E ocazia perfectă de a mă cunoaște pe mine însumi, de a-mi testa limitele. Este un examen unic”, a spus concurentul care precizează că este convins că lumea ar plăti bilet să vină să vadă o expuziție de-a lui.

Eduard Dorobanțu cu al său 3D SKY, adică „dansul” unui avion de mici dimensiuni, va demonstra și el în această seară, începând cu ora 20.30, la ProTv, că merită să ajungă în FINALA ROMÂNII AU TALENT și de ce nu să câștige marele premiu al concursului.

În etapa preselecțiilor Eduard Dorobanțu le-a oferit celor prezenți în sală o mostră de artă a pilotajului. Avionul de foarte mici dimensiuni a zburat pe deasupra capetelor tuturor în ritmul muzicii, iar numărul „original”, după cum a spus Mihai Petre, l-a trimis în SEMIFINALĂ cu trei de DA.

Ștefan Popescu, alias „Fane Mississippi Delta Blues”, nu este străin de show-urile televizate. Acesta a participat și la VOCEA ROMÂNIEI, însă nu a avut prea mult succes. Visul lui este să cânte alături de Night Loosers. „Am venit la ROMÂNII AU TALENT pentru a aduce un alt gen de muzică în această emisiune”, și-a justificat prezența la emisiunea difuzată de ProTv bărbatul.

Cel mai important moment din punct de vedere muzical a fost participarea ca solist vocal la un concert susținut la Arenele Romane prezentat de Octavian Ursulescu.

Duo Criss sunt gemenele acrobate deghizate în pisicuțe care și-au arătat în etapa preselecțiilor talentul lor în echilibristică. „Bun momentul, am fost impresionat”, le-a spus Andi fetelor în acea etapă a show-ului ROMÂNII AU TALENT. Publicul le va revedea în această searăpe cele două surori.

Sportivii de la Hungry Tigers vor urca și ei pe scena de la ROMÂNII AU TALENT cu un număr special cu ajutorul căruia speră să meargă în etapa următoare a emisiunii difuzate de ProTv.

Fanfara Chetris a frațior Lucan a oferit în etapa preselecțiilor un moment muzical demn de filmele lui Emir Kusturica, demonstrând că nu degeaba au cântat alături de însuși Goran Bregovic. „Mi-a plăcut tot ce am auzit, ce să-mi doresc mai mult?”. i-a lăudat Andra pe muzicanții la audiții.

Elena, în vârstă de 24 de ani, și Cristina, în vârstă de 20 de ani, sunt surorile Timofte care speră ca participarea la ROMÂNII AU TALENT să le aducă prieteni și admiratori noi, dar și multă satisfacție. „Visul nostru este să avem o sală unde să putem aduna și alți iubitori de dans, iar pentru asta avem nevoie de bani. Asta voma face cu marele premiu dacă îl vom câștiga”, au declarat surorile Timofte.

Jean Pierre Obiang are 31 de ani și a venit la ROMÂNI AU TALENT pentru a-și etala talentul său de a dansa breakdance. „De la vârsta de 12 ani am început cu mișcări ușoare de dans, apoi am exersat, la recomandarea unor prieteni. În scurt timp, am aflat de existența unor cursuri de breakdance ce se desfășurau la Casa de Cultură a Studenților din Iași și m-am prezentat la probă plin de entuziasm. Spre norocul meu, după ce am susținut proba, domnul instructor Eugen Gherghel mi-a sesizat aptitudinile și m-a sprijinit să frecventez cursurile de dans, căci nu aveam posibilități materiale pentru plata acestora. În următorul an, am participat la Festivalul de Dans Studențesc din Cluj- Napoca, unde am obținut premiul I. În general, am fost un autodidact, dar membrii familiei și prietenii m-au încurajat să nu abandonez pasiunea vieții mele, dansul”, a spus concurentul.

Trupa SuperChill are 12 membri, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, majoritatea fiind elevi sau studenți. Unii dintre ei au studii în domeniul muzicii, pe când ceilalți studiază și se perfecționează constant pentru a deveni din ce în ce mai buni. „Dacă vom câștiga concursul vom avea grijă ca banii să fie investiți în cel mai înțelept mod cu putință, astfel încât această trupă să evolueze așa cum merită cu adevărat”, au spus membrii trupei Super Chill.

Raul Gheba are 24 de ani și este artistul de stand-up comedy care va reveni pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și care vor încerca să convingă publicul și juriul că merită un loc în MAREA FINALĂ. „Cred că oamenii ar cumpăra un bilet la show-ul meu pentru că mi se pare că stand up-ul încă este o formă de divertisment live destul de pură tocmai pentru ca este susținută de plătitorii de bilete”, spune Radu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Lacul din România, cu apa cea mai pură. Are proprietăți miraculoase
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu