Scarlett Johansson s-a logodit

Scarlett Johansson s-a logodit
Publicat: 05/09/2013, 10:45
Actualizat: 01/02/2019, 12:54

Actrița americană Scarlett Johansson s-a logodit cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, informează site-ul revistei People.

„S-au logodit și sunt foarte fericiți”, a declarat o sursă din anturajul cuplului.

Agentul de presă al actriței Scarlett Johansson nu a comentat această informație.

Potrivit revistei People, Romain Dauriac a cerut-o în căsătorie pe Scarlett Johansson în urmă cu o lună, iar inelul de logodnă este unul vintage, în stilul Art Deco.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorțat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relație de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriță de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câștigat un premiu Tony pentru evoluția sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum „Rătăciți printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câștigat premiul BAFTA, dar și „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” și „Cealaltă moștenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actrița americană s-a remarcat și în filmele de acțiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii/ The Avengers” și „Iron Man 2”. Ea va începe să filmeze pentru „Lucy”, un thriller de acțiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la „Captain America: The Winter Soldier”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase