„#Selfie69” a ajuns în cinematografele din toată țara

Publicat: 17/09/2016, 16:28

Ce spun vedetele prezente la premiera filmului

Teo Trandafir despre „#Selfie69”: „Cristina Iacob face ceva ce n-a mai făcut nimeni”

Jojo: „un film plin de efervescență, așa cum crează ea de fiecare data, foarte young, foarte modern și cu niște povești care merită urmărite”

Mult așteptată de fanii din toată țara, supercomedia „#Selfie69” rulează weekendul acesta în cinematografele din toată România. Tinerii care au văzut deja filmul ieri și la avanpremierele din țară spun că așteaptă deja partea a treia.

Celebrități, oameni de televiziune, regizori, actori, dar și cinefili au văzut filmul în 15 septembrie, la Premiera de gală de la Cinema PRO, printre vedete numărându-se și Teo Trandafir, Cristina Cepraga, Jojo și George Vintilă.

O comedie spumoasă despre prietenie, iubire, cu sex, acțiune, și răsturnări neașteptate de situație, „#Selfie69” este sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014.

Prezentă la Premiera de gală, Teo Trandafir a spus că o admiră pe Cristina Iacob pentru faptul că are curajul de a îndrăzni: „Este firesc să o susțin pe Cristina Iacob. Merge consecvent pe un drum pe care ea însăși l-a deschis. Să mergi singur pe propriile urme mie mi se pare foarte rar. De obicei oamenii când pornesc pe drumuri își aleg căi deja bătătorite. E mai safe așa, e mai sănătos. După părerea mea, ea face ceva ce n-a mai făcut nimeni.”

De asemenea, Teo a transmis publicului un mesaj de iubire și de consecvență față de propriile valori, făcând atingere la mesajul filmului: „Nu aș vrea să vă invit la film pentru că vă veți invita unii pe ceilalți odată ce veți vedea filmul. Aș vrea să fiți consecvenți propriilor dumneavoastră valori, să credeți în iubire pentru că este singurul lucru care ne duce mai departe. Restul sunt doar rătăciri de moment.”

Coregraful și asistentul de televiziune Adrian Cristea, cunoscut drept Bursucu’, a însoțit-o pe Teo la premiera filmului. Cu bunădispoziția sa caracteristică, Bursucu’ a spus ce așteptări are de la cel mai nou film al Cristinei Iacob: „Dacă e o comedie, mă aștept să râd, ceea ce se va întâmpla sigur, deoarece Cristina are mult umor. Mă aștept să văd tineri talentați, actori talentați. Cred că o să fie un film de success, mai ales că noi românii avem acum filme care vin foarte bine din spate, filme foarte frumoase și foarte bune, care încep să-și pună amprenta în cinematografie chiar foarte serios. Cu siguranță va prinde. Avem actori tineri, glume bune. Sunt foarte curios să-l văd, așa că toți ochii pe film, și noi și dumneavoastră!”

Totodată, regizoarea filmului, Cristina Iacob a oferit un teaser pentru toți cei curioși să afle povestea din spatele „#Selfie69″, precizând că este vorba de un film care se adresează tuturor vârstelor, atât celor tineri, cât și celor maturi: „A doua generație este și ea prezentă printre noi, tinerii. Filmul aduce ceva în plus, cred că unește generațiile. Vorbește despre problemele dintre generații și cum am putea fi prieteni unii cu ceilalți. Filmul ăsta unește generațiile și aici se vede asta. Avem două generații care se bucură.”

Cristina Iacob a mai spus că filmul este o poveste de iubire modernă pentru că în secolul XXI iubirea este modelată de experiența Facebook, dar că, în sine, sentimentul rămâne același: „Iubirea de astăzi e diferită prin Facebook, pentru că depășim etape, dar totodată e aceeași de acum 1000 de ani pentru că iubim la fel, poate cu anumite provocări pe care le vom regăsi în film. Fetele caută iubirea, dar de cele mai multe ori acolo unde e cam greșit. Cred că o găsim atunci când nu o căutăm, acolo unde nu ne așteptăm.”

Mai mult, regizoarea a mărturisit că spectatorii se vor regăsi în personajele din „#Selfie69″: „Sunt multe mesaje în film, fiecare personaj are ceva de spus, separat. Iar fiecare dintre noi sunt sigură că se va regăsi într-unul dintre ele.”

DJ-ul, gazda radio și prezentatorul TV George Vintilă s-a numărat printre vedetele din seara premierei, arătându-se entuziasmat și curios să vadă continuarea filmului: „Am venit la film, dar de data asta nu în calitate de actor, ci în calitate de susținător. Am susținut-o de la început pe Cristina Iacob pentru că a făcut lucruri bune. Am venit să o susțin și pentru al doilea Selfie și abia aștept să văd filmul. Mă ia prin surprindere. Știind acum story-ul din primul film și action-ul care s-a întâmplat acolo, ori se domolește treaba – deși din trailer n-am înțeles treaba asta, mai degrabă cred că o iau razna lucrurile și se împinge la extrem totul – așa că probabil va fi un pic mai pe stilul meu decât primul.”

Deși însăcinată în luna a șasea, Jojo a venit special pentru proiecția „#Selfie 69”. Actrița a declarat că este extrem de nerăbdătoare să vadă filmul cu o poveste pe care o consideră actuală, romantică și efervescentă.

„Aș fi venit să văd filmul și în luna a opta, n-aș fi născut aici!”, a glumit Jojo. E a dezvăluit că: „Abia aștept să văd ce a făcut. Mă aștept la un film plin de efervescență, așa cum crează ea de fiecare data, foarte young, foarte modern și cu niște povești care merită urmărite. Cred că asta vrea și să ofere, cu niște probleme de viață reale, de acum. Sunt convinsă că va fi ceva foarte actual, ca și prima parte. Îmi place că oamenii mai fac și filme așa. Eu susțin foarte mult cinematografia în zona asta, pentru că sunt foarte puțini creatori de film care fac genul acesta de cinema, iar mie îmi sunt dragi oamenii care spun și povești normale și actuale.”

După vizionarea filmului, actorul Alex Voicu, câștigătorul marelui premiu al Galei Tânărului Actor HOP din acest an de la Costinești a remarcat că filmul „#Selfie69″ are o energie deosebită: „E un film foarte plăcut, energizant așa, e de mers, e de văzut. Mi-a dat o energie foarte bună. Au fost și momente emoționante. E frumos să-mi văd colegii și oamenii de generație. E un film foarte viu, e foarte pe fun, foarte pe party, e foarte uman și foarte copilăresc în același timp”, spune Alex.

În plus, Alex Voicu a remarcat unul din mesajele filmului: „Acel Carpe diem care se repetă nu doar prin cuvinte, ci și prin acțiunile pe care le fac personajele, ar trebui să existe mult mai mult în noi, în primul rând, ar trebui să existe în toată lumea”, exprimându-și, totodată, speranța că va apărea în viitor și partea a treia a filmului „Selfie”.

Omul de televiziune și regizoarea Cristina Cepraga a spus că așteaptă ca „#Selfie69″ să fie vizionat și de tinerii din Occident, fiind un film foarte reușit care va aduce zâmbetul pe chipurile privitorilor: „Se încadrează în zona filmului de comedie pentru tineri, care în România, în momentul de față, este catalizatorul pentru a aduce tinerii la cinema. Este o comedie savuroasă, m-a dus cu gândul la Hangover, filmele americane de box office, dar care au avut și zona aia ușor chiar și de drama, sensibilitate. Mi-au plăcut enorm de mult actorii. Cred că Cristina Iacob a făcut o treabă excepțională nu numai cu a dirija actorii, camera, luminile și muzica, dar cred că a făcut o treabă excepțională și prin a alege acești actori minunați, care erau pur și simplu potriviți pentru rol. E un film care mi-a lăsat o impresie plăcută și care îmi doresc să fie văzut și de tinerii din Occident, să vadă și realitatea noastră din ziua de astăzi.”

Nu în ultimul rând, Cristina Cepraga a mizat pe ideea că lungmetrajul este unul pe limba tinerilor de azi și de aceea i-a îndemnat pe toți să meargă să îl vadă alături de prieteni: „Cred că în ziua de astăzi este important să promovăm tinerii frumoși din România care da, e adevărat, ca toți tinerii din toată lumea asta, au momentele lor în care beau mai mult, în care ies în cluburi, în care au dramele lor sentimentale sau problemele lor cu părinții, dar cred că este important să meargă și să vadă acest film pentru că or să se distreze copios!”

Promovat ca fiind un film „indecent de romantic și feelingos de sexy”, lungmetrajul spune povestea celor trei protagoniste din prima parte care pun un pariu absolut nebun, ce devine viral pe Facebook – care dintre ele se marită prima în trei zile.

Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trec astfel prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma acestei provocări. Așa că, plecate-de-acasă (atât la propriu cât și la figurat) ele caută cu înverșunare inelul mult visat.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Tolea Ciumac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Angel Popescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. #selfie69 este produs și distribuit de Zazu Film.

LISTA CINEMATOGRAFELOR ÎN CARE RULEAZĂ #SELFIE SĂPTĂMÂNA ACEASTA:

ARAD

CINEMA CITY ATRIUM ARAD 15.10, 17.30 , 20.00 , 22.30
CINEMA CITY GALERIA MALL ARAD 15.00, 19.00, 21.20

BACAU

CINEMA CITY BACAU 14.10, 16.40, 19.00, 21.20

BARLAD

CITYPLEX VICTORIA BARLAD 16.00

BOTOSANI

CINE GLOBE BOTOSANI 19.00 , 21.15

BRAILA

CINEMA CITY BRAILA 14.00, 16.30, 19.00 , 21.30

BRASOV

CINEMA ONE BRASOV 12.00, 16.30 , 18.45 , 21.00

BUCURESTI

CINE GRAND TITAN BUCURESTI 12.15, 14.45 , 18.45 , 21.00

CINEMA CITY COTROCENI BUCURESTI 12.20, 14.40 , 17.20 , 19.40, 22.00, 17.00 , 21.30

CINEMA CITY MEGA MALL BUCURESTI 12.20, 14.40, 17.00 , 19.20 , 21.40

CINEMA CITY SUN PLAZA BUCURESTI 12.20, 14.50 , 17.10, 19.30 , 21.50

GRAND DIGIPLEX BANEASA BUCURESTI 11.00, 13.35 , 16.10 , 21.30, 18.00, 19.15

HOLLYWOOD MULTIPLEX (HMO) BUCURESTI 15:30 18:15 21:00 23:45

MOVIEPLEX BUCURESTI 13:30, 15:45, 18:00, 20:15, 22:30

CINEMA CITY PARK LAKE BUCURESTI 12.00 , 14.30 , 17.00 , 19.20 , 21.40, 20.10

CINEMA PRO BUCURESTI 16.30 ,19.00

BUZAU

HAPPY CINEMA BUZAU 17.20

CINEMA RADEF DACIA BUZAU 18.00

CARANSEBES

CINEMA 3D LUNA CARANSEBES 16.00

CONSTANTA

CINEMA CITY CITY PARK CONSTANTA 14.20, 16.40 , 19.00, 21.20

CINEMA CITY MARITIMO CONSTANTA 14.40 , 17.10 , 19.30 , 21.50

CITYPLEX CONSTANTA 14:00, 16:30, 21:00

CRAIOVA
CINEMA 3D COLOURS CRAIOVA 14.20 , 18.40 , 21.00

CINEMA RADEF PATRIA (708 LOCURI 2D, 3D) CRAIOVA 14.00,21.00

CINEMA INSPIRE CRAIOVA 14.20, 16.30 , 18.45 , 21.00, 17.30 , 21.30

DEVA
CINEMA CITY DEVA 20.00

FOCSANI
HAPPY CINEMA FOCSANI 22.10

GALATI
CINEMA 3D PROF. IOAN NICOLAE GALAT 16.00

IASI
CINEMA CITY IASI 19.30

ALBA IULIA
COLORS CINEMA ALBA IULIA 14.40, 19.00 , 19.20 , 21.20

TG JIU
CINEMA CITY TARGU JIU 14.40, 17.10, 19.30 , 22.00

BAIA MARE
CINEMA CITY BAIA MARE 21.10

TARGU MURES
CINEMA CITY TARGU MURES 14.30, 16.50 , 19.30 , 21.50

CINEMA ARTA TARGU MURES 21.00

CLUJ NAPOCA
CINEMA CITY IULIUS CLUJ NAPOCA 14.10 , 16.40 , 19.00 , 21.20

CINEMA CITY POLUS CLUJ NAPOCA 14.40 , 17.00, 19.20, 21.40

CINEMA RADEF FLORIN PIERSIC (720 LOC) CLUJ NAPOCA 17.00

CINEMA VICTORIA (INCL CASA TIFF) CLUJ NAPOCA 20.00

NEAMT
CINEMA RADEF DACIA PIATRA NEAMT 19.00

ORAVIȚA
CINEMA 3D ORAVITA ORAVIȚA 16.00

ORADEA
CINEMA PALACE ORADEA 15.10, 19.30, 22.55

CORTINA DIGIPLEX ORADEA 20.30 , 22.50

PITESTI
CINEMA CITY PITESTI 19.20

CINEMA TRIVALE (FOST WINI MOBILI) PITESTI 13.40 , 16.00 , 19.50 , 21.50

PLOIESTI
CINEMA CITY – AFI PALACE PLOIESTI 14.20 , 16.40 , 19.00, 21.20

CINEMA CITY – PLOIESTI SHOPPING CITY PLOIESTI 14.20 , 16.40 , 19.00 , 21.30

CLUB TWINS PLOIESTI 17.40

RESITA
CINEMA DACIA RESITA RESITA 16.00

SATU MARE
CINEMA ANKORA SATU MARE 20.55

SIBIU
CINEMA RADEF ARTA SIBIU 16.00

SEVERIN
CINEMA CITY DROBETA TURNU SEVERIN 20.00

SLATINA
CENTRUL CULT E IONESCU – 2 SALI (ADMINISTRAT DE BEST SALE) SLATINA 17.40

SUCEAVA
CINEMA CITY SUCEAVA 14.20, 16.50 , 19.10 , 21.30

TIMISOARA
CINEMA CITY IULIUS MALL TIMISOARA 19.30

TULCEA
CITYPLEX TULCEA 17.30

VASLUI
CITYPLEX VASLUI 19.00

VALCEA
LINE CINEMA RAMNICU VALCEA 17.20

VULCAN
LUCEAFARUL VULCAN 12.00

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...