„#Selfie69”, un film cool, de văzut cu prietenii. Pavel Bartoș: Sunt impresionat!

Publicat: 18/09/2016, 15:41
Actualizat: 19/09/2016, 01:45

„#Selfie69”, este o comedie romantică ce continuă povestea din „#Selfie” a celor șase personaje în căutarea iubirii, sexului și a căsătoriei.

Laura Cosoi nu a ratat premiera „#Selfie69″. După proiecție, actrița a mărturisit că filmul a făcut-o să se detașeze de tot ceea ce era în jur: „Mi-a plăcut foarte mult. M-am relaxat, am râs, m-am emoționat, m-am pierdut acolo în scaun și cred că, de fapt, ăsta este scopul unui film: acela de a te face să uiți de tine și de ce-i în jurul tău. Îmi plac foarte mult actorii, am prietene care joacă. Mi-a plăcut foarte multe personajul Yasmine intrepretat de Crina pentru că eu o știu pe Crina cum e. Personajul e bine construit, puternic, colorat, are forță. Filmul este obligatoriu. Mi-a plăcut foarte mult scena cu dansul.”

Nici jurnalistul Liviu Mihaiu nu a lipsit de la seara premierei, oferind un pronostic pozitiv lungmetrajului și făcându-i o scurtă descriere sugestivă: „E cel mai bun film de la «Liceenii» încoace. Dacă pe «Liceenii» putem să-l punem un cap de referință al filmului fără complexe făcut în comunism, ăsta e cel mai bun film făcut în capitalism pe genul 13-30 de ani. E film viu. E cel mai altfel film românesc. Iese total din universul mizerabilismului românesc. E despre frumos și bine și asta va avea probabil cel mai mare succes de casă pe care îl va putea avea un film în ultimii 25 de ani.”

Dincolo de aventurile prin care trec tinerele Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) și Ana (Flavia Hojda), dar și băieții Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) și Mihai (Levent Sali), filmul oferă o stare de revigorare, de bine, așa cum remarca și dansatorul și actorul Mihai Petre prezent la seara premierei: „E un film care te face să te simți mereu tânăr. E fresh, e cool, e la modă. E un film pentru tineri, un film tineresc, un film plin de energie”.

Pe de altă pare, actorul și prezentatorul TV Pavel Bartoș a povestit cât de captivat a fost de film și de poveste, lăudându-i, totodată pe actori: „Chiar mi-a plăcut și mă bucur că am văzut niște actori tineri foarte buni. Și pleci cu o stare de bine. Și chiar invit pe toată lumea, cu mare drag. Dacă vor să-și petreacă două ore superbe împreună, să vină să se bucure de acest film. Și bravo echipei! Mamă, câți actori buni! Sunt impresionat.”

Umoristul Toni Grecu a fost cu zâmbetul pe buze la premiera filmului, acesta descriind pelicula drept „o rețetă foarte bine dozată” care și-a atins scopul: „A fost o comedie reușită. M-am distrat, am râs, împreună cu celelalte sute de persoane din jurul meu. A fost și emoție, a fost și veselie – o rețetă foarte bine dozată. Și, dacă lumea e mulțumită și zâmbește la sfârșitul filmului, înseamnă că scopul a fost atins.”

Prezentă la premiera de joi seară, 15 septembrie, de la Pro Cinema, actrița Maia Morgenstern care interpretează în „#Selfie69″ un rol cu totul neobișnuit și surprinzător, respectiv cel al unei matroane de bordel, a spus că nu a mai văzut filmul până la momentul premierei și că s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare ale peliculei, alături de colegii-actori: „Pentru mine e prima oară când văd filmul. M-a amuzat, mi-a făcut plăcere. Am fost alături de foarte mulți și dragi colegi. A fost un moment foarte plăcut. Mi-a făcut mare plăcere să fimez cu ei, ne-am amuzat, și am lucrat bine împreună, și ne-am înțeles. A fost un timp grozav.”

O spectatoare a declarat că a empatizat cu personajele și că s-a regăsit în special într-un rol: „Mi-a plăcut foarte mult filmul. M-am regăsit în personaje. Scenariul mi-a plăcut cel mai mult. Mi-a plăcut când a plâns fata aia dezbrăcată în mijlocul străzii și a zis ceva de bărbații din București. Chiar am plâns la filmul ăsta.”, a spus spectatoarea făcând atingere la una din scenele emoționante ale lungmetrajului.

Alina Chivulescu care o interpretează pe Cecilia, mama lui Roxi, în film, a oferit câteva impresii despre seara premierei remarcând faptul că sala a fost arhiplină și garantându-le spectatorilor o experiență minunată: „Am avut lângă mine oameni mișto, deci m-am simțit minunat. M-am bucurat că a fost sala plină. Văd secvențe cu atâta plăcere, secvența aia cu Dorina o știu pe de rost. Vă așteptăm la film. E un film onest, are emoție, are umor, are ritm, are tot ce vreți. Vă veți simți minunat!”.

Doi tineri îmbrăcați la modă și prietenoși s-au arătat încântați după premieră, declarând la unison că: „A fost foarte tare. E primul film românesc cu influențe foarte cool și noi așa și cu limbaj autohton. Felicitări actorilor și producătorilor. A fost genial!”

Actrița Silvia Busuioc, care o interpretează pe Iulia în film, un personaj romantic, dar și cel care încinge atmosfera și aduce senzații tari în gașca de prieteni nebuni din „#Selfie69″, a fost extrem de emoționată în seara premierei declarând că filmul are de toate: „Acțiune, comedie, dragoste, un mix de toate sentimentele. A fost frumos. E prima dată când îl văd pentru că am ajuns ieri în București pentru premieră. Sunt încă în dream land. Încă nu realizez ce se întâmplă. Iulia, personajul pe care îl interpretez, are multă culoare, e moldoveancă, este într-un bordel, se și îndrăgostește. La filmări am avut parteneri extraordinari. Cristina Iacob ne-a ajutat mult. Ei se știau din Selfie1 și erau deja o familie formată, dar cu ajutorul Cristinei ne-am conectat cu toții să creăm această poveste. Este o comedie nebună și în același moment sunt scene care te fac să lăcrimezi. Selfie este o poveste de succes. Selfie 3 cred că ar avea succes. Ei sunt extrem de talentați și sunt multe personaje. Sunt multe direcții în care poți să pornești. Selfie 3, de ce nu!? Enjoy Selfie!”

Cântăreața Jazzy Jo care cântă și o parte a melodiilor din film a mărturit în seara premierei: „Sunt copleșită. A fost prima oară când l-am văzut cu totul. Îmi place pentru că e vorba despre prietenie, loialitate, e vorba de dragoste, iar până la urmă dragostea învinge și oricât am vrea noi să zicem că nu-i așa, așa este, să nu ne amăgim. Orice nebunie am face, important e ce e în inimă, iar acolo Cristina a știut să deschidă tot. Ea și-a pus sufletul pe tavă. Mie filmul ăsta mi-a schimbat viața.”, a spus cântăreața făcând referire și la faptul că a creat alături de Smiley mare parte a muzicii prezentă în film.

În „#Selfie69”, cele trei fete din primul lungmetraj, „#Selfie”, din 2014, Yasmine, Roxi și Ana fac un pariu video ce devine viral pe Facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile. Pariul se dovedește a fi unul riscant și le face pe fete să descopere lucruri nebănuite despre ele, despre lume, despre prietenie și mai ales despre iubire.

Cea mai așteptată comedie a anului, „#Selfie69” (2016), este sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 și a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

„#Selfie69″ este o super-poveste-de-iubire plină de adrenalină, senzualitate și umor, dar și un film care îi va transmite spectatorului Carpe Diem, sau așa cum spune un personaj al lungmetrajului, Roxi, intrepretat de talentata Olimpia Melinte, „Yolo”.

Universul „#Selfie69” este unul neașteptat, plin de adrenalină, umor, emoție, prietenie și sensibilitate, pe care spectatorul din sala de cinema îl va îndrăgi.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (NeaCeaușu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, Angel Popescu, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, RalucaAprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.
Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. „#Selfie69” este produs și distribuit de Zazu Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
Ramona Olaru, fără chiloți în public. Dialog bizar cu Alina Pușcaș
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Părinții Andreei Morega au clacat la înmormântarea singurului lor copil. Cei doi abia s-au putut...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
A fost găsită prima așezare Homo sapiens de după părăsirea Africii