Serialul „Hannibal” va continua cu un al doilea sezon

Serialul Hannibal va continua cu un al doilea sezon
Serialul de televiziune "Hannibal", creat de Bryan Fuller și cu Mads Mikkelsen, Hugh Dancy și Laurence Fishburne în rolurile principale, va continua cu un al doilea sezon, care va avea 13 episoade, au anunțat joi reprezentanții postului NBC, citați de variety.com.
Publicat: 31/05/2013, 15:29
Actualizat: 03/07/2013, 18:30

Serialul de televiziune „Hannibal”, creat de Bryan Fuller și cu Mads Mikkelsen, Hugh Dancy și Laurence Fishburne în rolurile principale, va continua cu un al doilea sezon, care va avea 13 episoade, au anunțat joi reprezentanții postului NBC, citați de variety.com.

Difuzat în Statele Unite în fiecare seară de joi, primul sezon al serialului „Hannibal” nu a avut o audiență impresionantă, însă a fost urmărit de 2,7 milioane de telespectatori.

Cel de-al doilea sezon al acestui serial TV se va concentra pe relația tot mai tensionată dintre personajele principale – Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) și Will Graham (Hugh Dancy) – și va fi difuzat de postul NBC în 2014.

Serialul „Hannibal” înfățișează relația timpurie dintre personajul faimos al lui Thomas Harris, renumitul psihiatru Hannibal Lecter, și înzestratul psiholog criminalist FBI Will Graham.

Mads Mikkelsen apare în serialul „Hannibal” ca psihiatrul de succes și în același timp criminalul în serie sociopat Dr. Hannibal Lecter, bazat pe clasicul personaj creat de Thomas Harris. Dincolo de tendințele sale criminale, Dr. Lecter este un gentleman perfect, cu o ținută impecabilă, un intelect uimitor, cu apetit pentru gastronomia rafinată și atenție pentru cele mai fine aspecte ale vieții. Dr. Lecter este angajat ca psihiatrul lui Will Graham, ajutându-l pe acesta să înainteze în cercetările cazurilor sale tulburătoare și bucurându-se în același timp de accesul personal la datele FBI.

Actorul Hugh Dancy îl interpretează pe Will Graham, un psiholog criminalist genial și perseverent, care este capabil să reconstruiască în minte gândurile și metodele înfiorătoare ale celor mai căutați criminali în serie ai agenției americane.

În urma unui caz tulburător, el este îndrumat de șeful său, Jack Crawford (interpretat de actorul Laurence J. Fishburne III), către ajutor psihiatric. Astfel Will ajunge să fie încredințat unuia dintre cei mai respectați psihiatri, doctorul Hannibal Lecter. Ceea ce nu știe Will este faptul că există un motiv pentru care Dr. Lecter înțelege cu atâta intuiție și perspicacitate lumea crimelor și a psihopaților care le comit. Ceea ce urmează este un ingenios joc al minții, despre lumile contrastante ale răului și binelui, între care liniile se estompează, eleganța naște oroare și nimic nu este ceea ce pare a fi.

„Hannibal” îl are ca scenarist Bryan Fuller (renumit pentru „Heroes” și „Pushing Daisies”) și este realizat sub conducerea artistică a regizorului David Slade („Twilight: Eclipse”, „30 Days of Night”).

Drama stilizată și procedurală a lui Fuller este cea mai nouă producție originală AXN, gândită special pentru televiziunile AXN din Asia, America Latină, Brazilia, Europa Centrală și Peninsula Iberică. Serialul este difuzat și în Africa și în Rusia. Ca parte a lansării la nivel global din luna aprilie 2013, „Hannibal” este difuzat în peste 80 de țări din toată lumea și tradus în 18 limbi. „Hannibal” este produs de Gaumont International Television în asociere cu Sony Pictures Television Networks.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Karina Pavăl & iubi, apariție spectaculoasă în Floreasca. Moștenitoarea imperiului Dedeman este, cu adevărat, adorabilă....
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Vine următoarea zi libera legală. Beneficiază de ea și bugetarii, și salariații din domeniul privat
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi...
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a vorbit despre recalcularea pensiilor! Documentele pe care pensionarii nu vor...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin este învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce ţări europene vor...
VINDECĂTOR sau ȘARLATAN? Călugărul care a avut LUMEA la picioare
Halep a aflat acum NOUL verdict. Decizia nu îi e deloc favorabilă: Toleranță zero
Încă o lovitură pentru Simona Halep. Necazurile se țin lanț
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Când vor avea românii următoarea mini-vacanță? De Rusalii vom avea din nou zile libere de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cercetătorii au găsit o mutație care protejează oamenii de îmbătrânire