Situație dramatică pentru solistul uneia dintre cele mai cunoscute trupe pop din anii ’90

Publicat: 29/03/2015, 20:47
Actualizat: 16/07/2015, 10:20

Artistul Brian Harvey, în vârstă de 40 de ani, este șomer, riscă să fie evacuat din casă și a vrut să se sinucidă în urmă cu cinci săptămâni, scrie independent.co.uk. „Situația lui este foarte disperată”, a declarat Danczuk. „Trăiește din ajutor social și nu mai știe încotro să meargă”.

Danczuk acuză industria muzicală că l-a exploatat pe Harvey, a cărui trupă, East 17, a vândut 18 milioane de discuri și a avut 18 single-uri în topul 20 britanic al celor mai bune melodii, de-a lungul timpului.

Harvey a fost dat afară din trupa East 17 în 1997, după ce a făcut unele afirmații despre ecstasy, la scurt timp de la moartea unei tinere în vârstă de 18 ani, care consumase drogul.

Cântărețul a recunoscut la acea vreme că a înghițit chiar și 12 pastile de ecstasy, deoarece drogul îl face să se simtă „o persoană mai bună”.

„Aș fi putut să sar de pe un pod. Așa am simțit”, a declarat fosta vedetă de la East 17, într-un interviu cu Danczuk. „Brian este un băiat bun. Are o inimă de aur. Cred că a fost tratat îngrozitor de tabloide, care nu vor înțelege niciodată că Brian are unele probleme psihice”.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicateciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase