• Publicat:
Magazin

Șofer de ridesharing, prins în timp ce se „atingea” în mașină. La sosirea polițiștilor, bărbatul a scos o jucărie sexuală din pantaloni

Șofer de ridesharing, prins în timp ce se „atingea” în mașină. La sosirea polițiștilor, bărbatul a scos o jucărie sexuală din pantaloni
Un șofer care lucra pentru Uber a fost imobilizat de polițiști, după ce aceștia au crezut că vrea să scoată o armă din buzunar. Bărbatul avea însă o jucărie sexuală asupra lui și fusese prins în timp ce se masturba în mașină.

Eliot Buenano-Andrade, de 48 de ani, a fost arestat în Monroe, Connecticut, după ce polițiștii l-au surprins în timp ce se masturba în mașina sa, scrie thesun.co.uk.

Oamenii legii au observat geamurile aburite ale BMW-ului parcat, aparținând lui Eliot, dar și o doză deschisă de bere, pe locul pasagerului, transmite Connecticut Post.

Când a fost rugat să spună alfabetul, Buenano-Andrade a declarat că acesta începe cu litera „D” și se încheie cu litera „K”.

După ce polițiștii l-au scos din mașină, șoferul Uber a băgat mâna în pantaloni.

De teamă ca nu cumva individul să scoată o armă, oamenii legii l-au imobilizat. Buenano-Andrade a strigat însă că vrea să scoată o jucărie sexuală.

Șoferul din West Haven, Connecticut, a fost acuzat de ultraj și conducere sub influența alcoolului. Acesta le-a zis polițiștilor că lucrează pentru Uber.

Compania Uber nu a răspuns, deocamdată, la solicitările jurnaliștilor britanici.

Inchide