Ultimul episod din „Game of Thrones”, o surpriză uriașă pentru fani. „Niciunul dintre actori nu a primit scenariul”

Ultimul episod din „Game of Thrones, o surpriză uriașă pentru fani. „Niciunul dintre actori nu a primit scenariul
Publicat: 15/03/2018, 18:22

Potrivit Variety, Francesca Orsi, Senior Vice President HBO, se afla la o conferință în Israel, alături de directorul de programe Casey Bloys, când a povestit cum a trăit experiența lecturii scenariului ultimului episod.

„A fost un moment puternic în viețile noastre și în carieră”, a spus aceasta, adăugând: „Niciunul dintre actori nu primise anterior scenariul și unul câte unul au căzut răpuși”.

Orsi a mai spus că, după ce ultimele replici au fost citite, toți din sală i-au ovaționat, timp de 15 minute, pe creatorii serialului, David Benioff și D.B. Weiss.

Producătorii executivi ai serialului i-au asigurat pe fani că producțiile spin off (inspirate din serial, n.r.) – confirmate anul trecut – se vor ridica la nivelul seriei originale.

Al optulea și ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în 2019, a anunțat, la începutul lunii ianuarie, postul HBO, care nu a precizat, însă, și luna în care este programată premiera. Serialul va fi difuzat pe HBO și Sky Atlantic.

Ultimele șase episoade ale serialului vor fi difuzate la mai mult de un an de la încheierea sezonului al șaptelea.

Serialul este cel mai mare succes al postului HBO, cu aproximativ 30 de milioane de telespectatori în SUA și o armată de fani la nivel mondial.

Sezonul final va dezvălui familia de războinici care va câștiga controlul asupra Tronului de Fier din cele șapte Regate din Westeros.

Producția pentru acest ultim sezon a început în octombrie 2017 și va continua până la jumătatea acestui an.

Directorul de programe de la HBO, Casey Bloys, a spus că vor fi filmate mai multe finaluri pentru a evita eventualele scurgeri de informații.

Creatorii show-ului, David Benioff și D.B. Weiss, au declarat pentru site-ul Entertainment Weekly, în 2016, că doresc să realizeze un final al serialului cât mai spectaculos posibil.

HBO a anunțat, totodată, că Benioff și Weiss vor și regiza sezonul final.

Cel de-al șaptelea sezon al producției s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate. Unele dintre episoadele sezonului al șaptelea au avut o durată de peste o oră.

Pauza lungă dintre sezoanele al șaptelea și al optulea îi va permite scriitorului George R. R. Martin, ale cărui cărți au stat la baza show-ului TV, să termine unul sau două volume noi ale seriei, la care spunea că lucrează în iulie 2017. Acțiunea serialului a devansat-o deja pe cea din cele cinci cărți publicate de Martin în seria „Cântec de gheață și foc/ A Song of Ice and Fire”.

În 2017, „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” a fost cel mai piratat serial, pentru al șaselea an consecutiv. În luna septembrie 2017, cel de-al șaptelea sezon al serialului „Game of Thrones” fusese piratat de un miliard de ori, potrivit datelor furnizate de Muso, o companie care colectează și analizează date privind pirateria online. Primul și penultimul episod al sezonului sunt cele care au fost descărcate ilegal de cele mai multe ori, de 187 de milioane de ori, respectiv 185 de milioane de ori.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global și cel mai iubit serial din istoria HBO. „Game of Thrones” a primit foarte multe premii de la lansare, inclusiv 38 de Primetime Emmy, cinci trofee din partea Sindicatului actorilor americani și un Peabody Award.

Inspirat din seria de romane „Cântec de gheață și foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acțiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice și elementele fantastice vin în completarea acțiunii din „Urzeala tronurilor”.

Scriitorul George R.R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată inițial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate și încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în 47 de limbi străine, inclusiv în română, și s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Cursul valutar BNR pentru 28 martie 2024: Cum evoluează dolarul american?
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Un mare producător auto renunță DEFINITIV la diesel
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ungaria stă pe o COMOARĂ! Ungurii au făcut descoperirea de zeci de miliarde de euro
Cine o manipulează pe Diana Șoșoacă. Dezvăluirile fostului soț, Silvestru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Când va fi înmormântată Andreea, victima lui Mirel Dragomir? Familia, colegii și profesorii sunt în...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Bulă către profă: Dacă vă aduc un buchet de flori, mă treceți și...
Astronomii au găsit 49 de galaxii noi în mai puțin de 3 ore