Un actor de Oscar ar putea interpreta rolul principal într-un serial produs de Amazon

Publicat: 27/06/2015, 11:15
Actualizat: 27/06/2015, 11:45

Dacă negocierile se vor încheia cu succes, noul proiect va reprezenta primul rol principal într-un serial TV pentru starul hollywoodian, recompensat cu două premii Oscar. Serialul se intitulează „The Trial” și va fi regizat de David E. Kelley.

Potrivit unor surse citate de publicația The Hollywood Reporter, dacă actorul american va semna pentru acest rol, atunci „The Trial” va intra direct în etapa de producție a întregului prim sezon, fără a mai trece prin procesul tradițional de producție a unui episod-pilot, de succesul căruia depinde de obicei realizarea episoadelor următoare.

Serialul „The Trial” spune povestea lui Billy McBride (Kevin Costner), un avocat extrem de respectat în trecut, dar care a fost concediat dintr-o prestigioasă firmă de avocatură pe care a înființat-o. Billy McBride își petrece zilele consumând alcool, iar puținele cazuri de care se ocupă la tribunal îi parvin la recomandarea fostei sale soții. Cariera lui este revigorată atunci când un tânăr avocat, concediat la rândul său de aceeași firmă, îi semnalează un caz de omucidere, iar, în procesul care va urma, Billy McBride va trebui să lupte în instanță cu directorul fostei sale firme.

Cu un scenariu scris de David E. Kelly, proiectul marchează prima producție TV pentru care Amazon va comanda direct un sezon întreg pentru un serial. Compania online a realizat de fiecare dată până acum pentru serialele sale câte un episod-pilot, pe care îl lansa online, și se baza pe reacțiile utilizatorilor pentru a alege serialul pentru care producea apoi un sezon complet. Kevin Costner va fi și producător executiv al acestui proiect.

Kevin Costner a jucat în doar două producții de televiziune până în prezent: miniseria „Hatfield & McCoys”, produsă de History, pentru care a fost recompensat cu un premiu Emmy, și „Amazing Stories”.

David E. Kelley a devenit celebru în calitate de scenarist al unor seriale TV inspirate din universul juridic și care au avut mare succes – „L.A. Law”, „Ally McBeal”, „The Practice” și „Boston Legal”.

Grație succesului tot mai mare repurtat de Amazon cu producțiile sale originale, în special cu serialul „Transparent”, premiat cu Globul de Aur, site-ul american, specializat în comerțul online, a început să colaboreze cu o serie de nume mari din industria de divertisment, precum Ridley Scott, Woody Allen, Carlton Cuse și Shawn Ryan.

Printre serialele TV produse în ultimii ani de site-ul Amazon se numără producții precum „Alpha House”, „Mozart In The Jungle” și „Bosch”.

Născut într-o periferie săracă a orașului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licențiat în științe economice, și-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din „Silverado” (1985) și cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului „Incoruptibilii” (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic „Dansând cu lupii”, care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca „Robin Hood, prințul hoților”, „JFK”, „Bodyguard” și „Wyatt Earp, justițiarul Vestului sălbatic”, dar și în filme cu mai puțin succes la public, precum „Waterworld – Lumea Apelor” (1995) și „Poștașul” (1997).

Kevin Costner a jucat recent în filmele de acțiune „Jack Ryan: Agentul din umbră/ Jack Ryan: Shadow Recruit”, de Kenneth Brannagh, și „Condamnat să ucidă”, regizat de McG.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”